Maksātnespējas administratoru partija • IR.lv

Maksātnespējas administratoru partija

196
Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK pārstāvji - Raivis Dzintars (no kreisās), Imants Parādnieks un Aigars Lūsis. Foto: Ieva Čīka, LETA
Aivars Ozoliņš


Trešdien LTV raidījuma “Sastrēgumstunda” temats bija Ķemeru sanatorijas liktenis. Bet diskusijas īstais sastrēgumpunkts varbūt bija VL – TB/LNNK frakciju atstāt nolēmušā deputāta Daiņa Stalta atbilde uz jautājumu, vai apvienības valdes sēdes notikušas arī Antonijas ielā 7. “Jā,” Stalts apstiprināja.

Minētajā adresē atrodas dažu Latvijas ietekmīgāko maksātnespējas administratoru kantoris, kurā darbojās arī Aigars Lūsis, kas pērnvasar kļuva par Tieslietu ministrijas parlamentāro sekretāru, bet tagad ir VL – TB/LNNK ģenerālsekretārs. Pirms tam cits raidījuma dalībnieks, TB/LNNK veterāns Gaidis Bērziņš bija apgalvojis, ka tur apvienības valdes sēdes neesot notikušas. Lai arī kurš no viņiem melo, jautājums abiem laikam šķiet politiski neērts vai pat bīstams.

Ķemeru sanatorijas “Baltā kuģa” jeb, kā tas tika raksturots raidījumā, “nacionālās bagātības” maksātnespēja saprotami raisa spēcīgas emocijas. Kā noslēgumā teica raidījuma vadītājs Gundars Rēders, sabiedrība “skatīsies uz nagiem” tiem, kuri ar šo īpašumu nu rīkojas.

Taču šis ir tikai viens no tūkstošiem īpašumu Latvijā, kuri nonākuši maksātnespējas administratoru pārziņā. Šādu uzņēmumu kopējā vērtība lēšama miljardos latu. Šo milzīgo vērtību pārvaldītāji līdz šim bija lielākoties pasargāti no plašākas sabiedrības uzmanības un droši vien vēlētos arī turpmāk palikt ēnā. Ķemeru sanatorijas nonākšana sabiedrības uzmanības degpunktā var viņiem pavisam nevajadzīgi izgaismot vērienīgi sazaroto, ārkārtīgi ienesīgo, taču acīmredzot ne gluži tīro maksātnespējas administrēšanas industriju. Un arī šā biznesa politisko “jumtu”.

Maitasputnu kolhozi

Maksātnespējas administratori ļoti sāpīgi reaģē uz mēģinājumiem paskatīties viņu biznesam “uz nagiem”, ko vairākos pētījumos darījis žurnāls “Ir”. Janvārī Lūsis iesniedza tiesā prasību žurnālam atsaukt viņam netīkamu jautājuma formulējumu intervijā ar Saeimas deputātu un vienu no Nacionālās apvienības līderiem Raivi Dzintaru. Pagājušā gada decembrī viņa kolēģis maksātnespējas administrēšanas druvā Māris Sprūds vērsās tiesā ar prasību atsaukt, viņaprāt, “nepatiesus faktus un ziņas” pērn septembrī publicētajā žurnālistes Indras Sprances rakstā “Maksātnespējas ķēķis“. (Abiem dikti nepatīk arī žurnāla numura vāka ilustrācija, kurā redzami Lūsis un viņa partijas biedrs Gaidis Bērziņš līdzās virsrakstam “Āži par dārzniekiem”.)

Šajā un vairākos citos rakstos pētītas dīvainas sakritības desmitos maksātnespējas procesu. Pamatshēma ir vienkārša – “pareizo” administratoru šaura un savstarpēji saistīta loka pārziņā esošas lietas nonāk pie “pareizajiem” tiesnešiem, kuri tās tad atrisina, kā var minēt, “pareizi”.

Taču izpildījuma tehnika ir administrēšanas un tiesvedības manipulāciju džungļi. Dažos gadījumos var rasties aizdomas, ka “savējais” administrators noraida vienus kreditorus un lemj par labu citiem, lai pārpumpētu naudu uz firmām, kuras saistītas ar maksātnespējīgā uzņēmuma īpašniekiem, un atstātu bešā pārējos kreditorus. Citos – ka manipulējis ar uzņēmuma aktīvu novērtēšanu un izsoļu organizēšanu, mākslīgi pazeminot cenu un ļaujot aktīvus iegādāties ar īpašniekiem saistītām firmām. Vēl citos – ka pirms maksātnespējas pieteikšanas uzņēmums atbrīvojies no vērtīgākajiem aktīviem, ko palīdzējuši organizēt tie paši, kuri vēlāk vada maksātnespējas procesu. Vai arī – ka maksātnespējas process izmantots uzņēmuma nogremdēšanai vai pārņemšanai.

Daudzās dīvainās un citādi kā ar pārdomātu un labi nostrādātu shēmošanu grūti izskaidrojamās sakritības, kad vienu un to pašu cilvēku administrēti uzņēmumi maina juridiskās adreses un to lietas nonāk pie vieniem un tiem pašiem tiesnešiem, apskatītas pētījumā “Ceļojošais cirks“, kas publicēts aprīlī. Tajā secināts, ka maksātnespējas administratori koncentrējušies vairākos “kooperatīvos”, kurus bankas “Parex” slikto kredītu pārvaldītājas, valstij piederošās “Revertas” pārstāvis Rolands Neilands dēvē par “kolhoziem” un salīdzina ar maitasputniem, kuri pārdala uzņēmumu pārpalikumus simtiem miljonu latu vērtībā.

“Iespējams, tā ir korupcija,” viņš vērtē citādi grūti izskaidrojamo “tendenci”, ka mērķtiecīgas maksātnespējīgo firmu juridisko adrešu maiņas rezultātā to lietas nonāk pie konkrētiem tiesnešiem.

Bordāns pret partiju?

“Nedomāju, ka viņi nejauši [pārreģistrējas], protams. Te jau nav jābūt naivam,” dīvaino adrešu maiņu vērtē tieslietu ministrs Jānis Bordāns, kas esot arī no daudziem uzņēmējiem dzirdējis par problēmām ar maksātnespējas administrēšanu. Viņaprāt, maksātnespējas likuma regulējums nefunkcionē. “Jūsu parādītās lietas notiek,” viņš atzīst. “Ir bijuši gadījumi, kuri izskatās krimināli.”

Bordāns atbalstot reformas, kuras vairotu tiesu darbības caurskatāmību, un ir gatavs sadarboties “ar visām iestādēm, lai atklātu visus koruptīvos darījumus”.

Tieslietu ministra gatavība palīdzēt atklāt iespējamo korupciju un kriminālas shēmas varētu nonākt konfliktā ar viņu amatam izvirzījušās Nacionālās apvienības tradīcijām un it īpaši tās jaunā ģenerālsekretāra pārstāvētās maksātnespējas administratoru nozares vairāku darboņu interesēm. Likmes ir augstas – gan naudas, gan politiskā izteiksmē.

Pretēji Bordānam, kas maksātnespējas administrēšanas biezoknī redz iespējamo kriminālnoziegumu ēnu, “Visu Latvijai!” līderis Raivis Dzintars ir gatavs riskēt pat ar savu it kā nesavtīgā ideālista tēlu, publiski deklarēdams uzticēšanos Lūsim, kura godīgumu viņš neapšaubot. Tikmēr Lūsis preventīvi brīdina par sazvērestībām un “nomelnošanas kampaņām”, kuras tiekot gatavotas pret viņu un partiju, un tamborē ideoloģiskas konstrukcijas, par kurām laikam sabiedrībai nu tik būtu jādiskutē, lai nav jāspriež par maksātnespējas biznesa shēmām.

Nacionālās buržuāzijas aizvainojums

Mēģinājumus ar diskusijām par ideoloģijām novērst uzmanību no privatizācijas un valsts nozagšanas darījumiem esam pieredzējuši teju kopš valsts atjaunošanas. Sociāldemokrātu profesors Juris Bojārs savulaik pat veselu jaunas Satversmes foliantu uzcepa, tikmēr viņa dēls Gundars mums uzdāvināja Zelta tiltu, par kuru turpinām maksāt. Tautas partija un tās lielmeistars Andris Šķēle – tieši otrādi – vienmēr deklarējās kā īsteni “konservatīvie”. “Nacionāli konservatīvi” allaž bijuši arī privatizācijas virtuozi no TB/LNNK – arī tad, kad aizkulišu politiskā biznesa lauciņā rosījās rokrokā ar čekas ziņotāju Normundu Lakuču. Bet Nils Ušakovs, kas pašlaik Rīgas domē groza lietas kopā ar miljonāru Andri Ameriku, sevi dēvē par “kreisu”.

Runādams par ideoloģiju, Lūsis gan ir tiešāks vai varbūt vientiesīgāks par vairākumu no minētajiem un savus prātojumus par “konservatīvismu” izdaiļo ar klasiskiem terminiem no Latvijas oligarhu patriarha Aivara Lemberga vārdnīcas. “Nacionālā buržuāzija nespēs rasties bez valsts atbalsta,” viņš māca. Bet, „Latvijas Avīzes” vaicāts par idejiskajiem sabiedrotajiem, bez aplinkiem paziņo: “Idejiski tuvākā šobrīd ir Zaļo un zemnieku savienība.”

Lūsis piesola arī ļoti konkrētu rīcību maksātnespējas administratoru partijas “konservatīvo” interešu aizstāvībai. “Patiesībā ir vajadzīgs apvērsums, kamēr vēl nav par vēlu. Es domāju – valdības pārstartēšanu jaunā veidolā,” viņš paziņo.

Patiesībā apvienība jau tagad uzvedas kā opozīcijas partija. Līdzko būs aizvadītas pašvaldību vēlēšanas, varam sagaidīt arī solīto “apvērsumu”. Protams, ka tas nebūs ne par “nacionāli konservatīvām”, ne pret “liberālām” idejām. Ķemeru sanatorija un simti citu īpašumu un uzņēmumu ir daudz smagāks un vērtīgāks arguments nekā pseidoideoloģisku “vērtību” grabuļi.

 

Komentāri (196)

Zane Degro 21.04.2013. 10.38

Patiesībā pretīgākais jau arī ir tieši apstāklis, ka tāds Lūsis, tāds Parādnieks, tāds Lembergs, Silenieks un līdzīgi kādreiz Andris Šķēle ir spējīgi vazāt aiz deguniem milzīgu tautas masu, apčakarējot pat savu partiju biedrus ar skaistiem vārdiem par nacionālajām vērtībām, cīņu par demogrāfiskā stāvokļa uzlabošanu valstī, par izcilu saimniekošanu pilsētās (piemēram, Ventspilī), par zaļo dzīvesveidu un pret ekoloģiskajām nebūšanām, par pareizu bikšu gludināšanu un visu citu iespējamo, ko var “iesmērēt” mazāk izglītotajiem un naivajiem.
Taču patiesībā aiz tā stāv pašu “izpildītāju” un viņu kalpu – šauru personu loku privātas mantkārīgas intereses un totāla valsts izzagšana. Šim nolūkam bez mazākās kautrēšanās noder arī sadarbība (“godīga” miljonu sadalīšana) pat ar politiskajiem pretiniekiem.
Raksturīgs un kliedzošs jaunākais piemērs – “zaļo” Silenieka un Belēviča acu pievēršana uz RD un Brīvostas nedarbiem, – atvēlot teritoriju simtiem miljonu tonnu sprādzienbīstamā amonija nitrāta uzglabāšanai un pārkraušanai teju pilsētas centrā. Jo tā, lūk, kopā ar SC varēs dalīt no Krievijas nākušos korupcijas miljonus.
Ja valstij izzagto varētu dabūt atpakaļ un izlietot lietderīgi, Latvija būtu ne tikai plaukstoša, bet arī viena no bagātākajām valstīm.
Pat runcim Murim ir skaidrs, ka izzagta valsts ir ekonomiski vāja un ārpolitiski viegli ietekmējama. Bet tas jau laikam neuztrauc NA, kura pie pirmās izdevības notirgo Latviju vienalga, kam, – ka tik maksā!

+35
-13
Atbildēt

10

    efeja60 > Zane Degro 21.04.2013. 12.22

    Bet Berta, tas jau vien ir rāditājs , ja Gostiņš fano par NA un redz tikai “saviem tuvajiem” lielāko ienaidnieku Vienotību.Un ne tikai viņš, jo Lapsam vai tad seko citi ne darbi…
    ===============
    Neesmu es komjaunietis! Pasi parādīt?

    +1
    -12
    Atbildēt

    0

    efeja60 > Zane Degro 21.04.2013. 12.20

    TP arī aizliedza skolās pārdot cocacolu, par ko bija brēciens no ASV vēstniecības.

    +5
    -13
    Atbildēt

    0

    Ieva Priedenfelde > Zane Degro 21.04.2013. 18.54

    Tieši tā, nedrīkst balsot par Vienotību un oligarhu partijām.

    +4
    -12
    Atbildēt

    0

    dro > Zane Degro 21.04.2013. 12.00

    Bet… man tomēr jāatzīst, ka arī NA daudzi biedri nedomā par Latviju, bet par savu kabatu.
    ____________________
    Neapstrīdams fakts, bet vai to pašu nevar teikt par Vienotību? Tomēr pat TB/LNNK šļura nekad nav pieļāvusi domu par koalīciju ar Kremļa partiju saeimā.

    +7
    -13
    Atbildēt

    0

    dro > Zane Degro 21.04.2013. 10.58

    Berta….Andris Šķēle ir spējīgi vazāt aiz deguniem milzīgu tautas masu, apčakarējot pat savu partiju biedrus ar skaistiem vārdiem par nacionālajām vērtībām
    ___________________
    un Ozoliņš ar savu spalvu to ilgi ir atbalstījis:):):)

    +14
    -19
    Atbildēt

    0

    kristaps_drone > Zane Degro 22.04.2013. 12.40

    >Berta
    “Pat runcim Murim ir skaidrs, ka izzagta valsts ir ekonomiski vāja un ārpolitiski viegli ietekmējama. Bet tas jau laikam neuztrauc NA, kura pie pirmās izdevības notirgo Latviju vienalga, kam, – ka tik maksā!” – šeit jānomaina NA pret vienotību un Dobrovski, tad būs precīzi!

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    Ieva Priedenfelde > Zane Degro 21.04.2013. 21.55

    Normunds TP arī aizliedza skolās pārdot cocacolu, par ko bija brēciens no ASV vēstniecības.
    ———-
    Jā, Madlēna Olbraita pacēla īstu vētru par necieņu pret amerikas nacionālo dzērienu.

    +3
    -4
    Atbildēt

    0

    austrisv > Zane Degro 21.04.2013. 11.53

    Berta, tas jau vien ir rāditājs , ja Gostiņš fano par NA un redz tikai “saviem tuvajiem” lielāko ienaidnieku Vienotību.Un ne tikai viņš, jo Lapsam vai tad seko citi ne darbi…

    +16
    -7
    Atbildēt

    0

    maija_ancite > Zane Degro 21.04.2013. 16.39

    >Berta. Latvija taču ir ļoti maza valstiņa, tikai 2,2 milj. visu iedzīvotāju. Puse no tiem ir pensionāri, tad nāk visa tā milzīgā ierēdņu armija, tad vēl mājsaimnieki un mājsaimnieces, tad skolnieki un studenti un visbeidzot vesels bars slaistu, kuri nekad nav strādājuši un nestrādās, bet pabalstus tie saņem. Cik tad paliek to, kuri šeit ražo reālu produkciju un nopelna valstij reālu naudu? Es domāju ka 300 – 400 tūkstoši un pat tie nesanāks. Bet cik miljonāru jau šeit ir radies no, it kā, nekā, bet faktiski izlaupot valsti un mūsu samaksātos nodokļus. Cik afēru jau neesam pārcietuši un zaudējumus noseguši atkal ar savu nodokļu naudu. Un vēl jau nav zināms cik paprasīs “Stadlers” par lauzto līgumu un cik pamanīsies no mums “izpumpēt” “Liepājas metalurgs”? Valsts faktiski ir izlaupīta un nevar nosegt ikdienas tēriņus, ko redzam pēc artērijām, jeb sabrūkošajiem ceļiem, veselības aprūpi un izglītības problēmām, kaut mums ir vieni no augstākajiem nodokļiem, ja parēķina visus kopā, ja tiem no algas atvilktajiem vēl pieskaita visus tos PVN un pārējos uzcenojumus, kuri aiziet par labu valstij. Bet ar to visu ir daudz par maz lai sabalansētu budžetu un uzturētu valsti. Diemžēl mēs paši to atbalstām un veicinām, katru reizi ievēlot vienus un tos pašus blēžus, tikai dēļ smukām frizūrām un jaukiem smaidiņiem.

    +12
    0
    Atbildēt

    0

    austrisv > Zane Degro 21.04.2013. 11.50

    Bet, Andris Šķēle taču arī savu partiju pasludināja par nacionālo interešu aizstāvju partiju!
    Taču es nekad tam neesmu ticējusi, jo darbi pierādīja pretējo. ja nu vienīgi TP toreiz pieņēma likumu, ka pie skolām un valsts iestādēm jāizkar valsts karogi katru dienu. Smieklīgi, cik lēti TP pirka savus vēlētājus. Ceru, ka tomēr daudzi NA apjūsmotāji no jūtām tomēr pacentīsies arī padomāt, kas ir kas. Lno, es Tev ļoti ļoti cienu, bet man tomēr jāatzīst, ka arī NA daudzi biedri nedomā par Latviju, bet par savu kabatu.

    +20
    -8
    Atbildēt

    0

austrisv 21.04.2013. 09.21

Man kārtējo reizi jāsaka, ka Ozoliņš ir drosmīgs žurnālists, jo labi zina, kas te tagad sekos, bet nebaidās rakstīt arī par to, kas notiek daļas NA biedru interešu laukos, jo par lauciņiem tos nenosaukt.
Nacionālā ideja ir lielisks aizsegs tiem NA biedriem, kuri zem ši karoga kāš naudu no Latvijas valsts maka, un tie nav nieka 7000 Ls PVN, bet daudz lielākas summas.
Par tēvzemiešu vecbiedriem nemaz nebrīnos, nu gluži tāpat kā alkatīgajiem Lūsi vai Parādnieku, kam politika ir tikai pakāpiens uz valsts nozagšanas tālāku izvēršanu un savu kabatu piepildīšanu. Politikā ir tik labi izmantot vai nu nacionālo kārti vai ticības(mācītāju) kārti. Skumji, bet kārtējo reizi pierādās, ka vecie pabiras no Tēvzemiešiem aizvilks līdzi ar dzinatariešus, ja tie negribēs redzēt un saskatīt, ka patiesībā ir kas! Ar noliegšanu no Dzintara puses nelīdzēs , jo daudzi no NA atbalstītājiem jau ir sapratuši, ka ne viss ir tik balts kā dzintars to stāsta.
Nezin kur pazudis cienījamais komentētājs Riņķī apkārt? Manuprāt, viņš jau labu laiku atpakaļ ir pārvērtējis NA vadošo patiesos mērķus.
Kritika ir jāvar saskatīt, lai kā tā mums visiem nepatiktu, un Ozoliņš te nav vainīgs. Ir jāprasa politiķiem savas darbības skaidrojumi, jo ar aklu mīlestību nodosim savu valsti citu zagļu valsts nozagšanai.

+34
-15
Atbildēt

9

    efeja60 > austrisv 21.04.2013. 11.06

    Jā, bet Ozoliņš izvēlas selektīvi, kurus nolikt un kurus slavēt, pilnīgi neobjektīvi. Tāpēc nav vērts pat lasīt, viss ir skaidrs, izlasot virsrakstu.

    +12
    -24
    Atbildēt

    0

    efeja60 > austrisv 21.04.2013. 12.13

    Bet Normund, kuru partiju tad Ozoliņš nekritizē? Manuprāt visas un labi, jo tas ir žurnālista pienākums.
    =============
    Nekad neko kritisku neesmu no Ozoliņa lasījis par politiķi, Vienotības līderi Rīgas sarakstā – Sarmīti Ēlerti.

    +12
    -21
    Atbildēt

    0

    dro > austrisv 21.04.2013. 10.48

    Man kārtējo reizi jāsaka, ka Ozoliņš ir drosmīgs žurnālists
    ______________________
    Mīļā Bet! Kur Ozoliņš bija, kad tika atdota Ķemeru sanatorija, kad Šķēle prihvatizēja pārtikas rūpniecību? Laboja savus komentārus Liepnieka uzraudzībā:) Iespējams, ka šis komentārs vismaz daļēji atbilst patiesībai, bet pie dažu cilvēku nepierādītiem noziegumiem pievilkt visu apvienību, nav labas žurnalistikas paraugs. Ozoliņš tāpat kā Stalts aizmirsis, ka par saeimas komisijas izveidošanu Ķemeru sanatorijas sāgas pētīšanai un turpmākā likteņa lemšanai balsoja 11 NA deputāti, kā ar pārējiem tiesiskuma garantiem? Rakstā minētajā Sastrēguma stundā Zīle minēja par Anglijas parlamenta lēmumu atbalstīt jauno ģimeņu mājokļu iegādi. Sākās troksnis, kurā visi, ieskaitot Šadurski – kādreizējo saeimas deputātu, aktīvu cīnītāju pret uzturēšanās atļaujām , centās mainīt tēmu…Īpaši uztraucās DB žurnāliste –
    mājokļu programma radīšot jaunu burbuli, it kā ar to nevarētu nomainīt īpašumu tirgošanu austrumniekiem:)

    +17
    -25
    Atbildēt

    0

    dro > austrisv 21.04.2013. 11.48

    Bet. Ozoliņš aug savos uzskatos līdzi laikam, nu gluži tāpat kā mēs visi…
    _______________
    Tad nu gan! ja viņš vēl 2006. gadā nesaskatīja TP mērķus, tad kā viņam var uzticēties šodien? Mēģini atcerēties viņa komentārus pret JL…
    Drosme vajadzīga, lai uzstātos pret NA? Gluži pretēji – lai aizstāvētu. Visiem taču zināms, ka NA atbalstītāji ir mazizglītoti, naivi un atpalikuši tumsoņas:):):)

    +13
    -19
    Atbildēt

    0

    Sandris Maziks > austrisv 21.04.2013. 22.31

    Bet
    Meteorisms prasa savu?
    Nejūti pati, ka esi nolaidusies līdz pēdējām padibenēm, fekāliju stumdītājiem – latviešu nīdējiem. Jobņīs zibens fašistu līdzskrējējam, dzērim, pate arī norausies.

    +2
    -7
    Atbildēt

    0

    Sandris Maziks > austrisv 21.04.2013. 22.39

    Bet
    “Man kārtējo reizi jāsaka, ka Ozoliņš ir drosmīgs žurnālists, jo labi zina, kas te tagad sekos”

    Ozoliņš labi zina, ka viņa raksts atmodinās visādu kropļu, krievmīļu, koprofāgu un sadistu viszemiskākos instinktus. Vešņakovs novērtēs.

    +3
    -7
    Atbildēt

    0

    olilita37 > austrisv 21.04.2013. 20.13

    tā viš i,NA gan jau ir cilvēki,kas godīgi tic tam ko runā,bet ja partijas vadoņu darbi no runām sāk atšķirties un nav spēka to godīgi atzīt….tas pats attiecas arī uz Vienotību un viņas Zaķi un Solvitas draudzību ar mazo Aivaru utt.
    tas ir kā ar alkoholismu un tā ārstēšanu,iesākumā jābeidz melot sev pašam…

    +7
    -5
    Atbildēt

    0

    austrisv > austrisv 21.04.2013. 11.40

    Lno, Ozoliņš nepievelk visu apvienību pie vainīgajiem. Izlasi uzmanīgi rakstu. Viņš pat labi izsakās par Bordānu kā tieslietu ministru. Ozoliņš jau nu nav tas cilvēks, kas visus bāž vienā maisā. Man patīk viņa drosme, jo viņš labi zina, ka NA fani viņu “noēdīs bez sāls”, bet, vai tas viņu biedē, ja tomēr ir jāsaredz kļūdas savā izvēlētajā partijā.
    Ozoliņš aug savos uzskatos līdzi laikam, nu gluži tāpat kā mēs visi: kas agrāk šķita pieļaujami, tagad tas vairs nav pieļaujami. Vai tad mēs visi jau piedzimstam tik gudri un erudīti. Mē staču mācāmies no savām kļūdām un augam laikam līdzi. Kā tur bija bībelē par to akmens mešanu?
    Nekas, gan jau arī pirmā mājokļa jautājums izkustēs no sava nulles punkta. Acīmredzot nepieciešamas diskusijas.

    +24
    -13
    Atbildēt

    0

    austrisv > austrisv 21.04.2013. 11.35

    Normund, kuru partiju tad Ozoliņš nekritizē? Manuprāt visas un labi, jo tas ir žurnālista pienākums.

    +25
    -11
    Atbildēt

    0

garausiitis 21.04.2013. 09.41

Piektdien vakarā sanāca padzert alu un parunāt ar cilvēciņu ,kas pats ir iekšā maksātnespējas procesu sakārtošanā. Viņš apskaidroja kas un kā notiek . Ar nožēlu jāatzīst ,ka Ozoliņam varētu būt taisnība :(
Jautājums uz kuru nav atbilde – vai tiešām NA ir vajadzīga šī saikne ar apšaubamo biznesu ? Saprotu vecbiedrs Bērziņš , bet virzīt Lūsi augstajos amatos?
P.S. Cik stāstīja , tad galvenie uzmetamie kreditori šajos procesos ir VID :)

+31
-12
Atbildēt

2

    efeja60 > garausiitis 21.04.2013. 11.13

    Ar nožēlu jāatzīst ,ka Ozoliņam varētu būt taisnība :(
    ===============
    Nevar būt nekādā gadījumā.

    +3
    -18
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > garausiitis 21.04.2013. 10.14

    ..sanāca padzert alu un parunāt ar cilvēciņu ..
    ________________
    u wchera pazviģel
    kaby sewoddņa pawyYbabywatsja…

    +7
    -19
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu