Kura valdības ministra darbu vērtējat visaugstāk? • IR.lv

Kura valdības ministra darbu vērtējat visaugstāk?

27

1==Ilze Viņķele//2==Žaneta Jaunzeme-Grende//3==Edgars Rinkēvičs//4==Artis Pabriks//5==Aivis Ronis//6==Roberts Ķīlis//7==Edmunds Sprūdžs//8==Daniels Pavļuts//9==Rihards Kozlovskis//10==Cits variants//

Komentāri (27)

brigita_damme_rtk_lv 22.02.2013. 22.34

Tūlīt uztaisīsim Sprūdžu pa megazvaigzni. IRā takš viss es korekti gan plusiem un mīnusiem, gan citiem JavaScript brīnumiem ;)
Dotajā brīdī laikam 5 balsis…

+3
-2
Atbildēt

19

    jmaklakovs > brigita_damme_rtk_lv 24.02.2013. 14.11

    betija. Portāla diskusijās esmu ienācis nesen, bet komentāriem un plusiņiem-mīnusiņiem pie rakstiem sekoju jau sen. Esmu daudz maz iemācījies atšķirt, kuri no šiem plusiņiem ir reāli, kuri ne. Un es tāds noteikti neesmu vienīgais. Nav reāli uztaisīt tādu sistēmu, kurā kāda, ļoti ieinteresēta persona nevarētu kaut ko salauzt vai izmainīt. Pat ASV valdība, ar visiem saviem miljardiem dolāru, cīnās pret hakeriem kā pret vēja dzirnavām. Ko tad prasīt no neliela lokāla ziņu portāla? Ja cilvēki redz problēmas un zin kā tās rodas, lai palīdz laikrakstam tās novērst.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    jmaklakovs > brigita_damme_rtk_lv 24.02.2013. 14.34

    zanE. Baidos, ka redakcijai vienkārši nav tādu iespēju novērst plusiņu vai mīnusiņu lavīnas. Vienkārši tehniski. Tāpēc jāpiekrīt Tavam otrajam komentāram par plusiņu-mīnusiņu bezjēdzību. Bet ir raksti, kur vienkārši hakeri negribēs tērēt laiku, rokoties pa kodiem. Tāpēc šie plusiņi varētu būt interesanti. Arī šajā rakstā, uzmanīgi vērojot, plusiņi krājās pa vienam vien, kamēr nesekoja lavīnas vismaz četriem ministriem.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    andris902 > brigita_damme_rtk_lv 22.02.2013. 22.55

    ….atzīšos – es arī pie vienas no aptaujām “paspēlējos”…. :)

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    andris902 > brigita_damme_rtk_lv 24.02.2013. 14.24

    …piebilstot par plusiņiem un mīnusiņiem – tā tāda bērnišķīga rotaļāšanās….nopietnu diskusiju portāls tādus aizvāktu, lai veidotos viedokļu apmaiņa, ja komentārs neatbilst Tavam uzskatam, tad nāktos pamatot viedokļu atšķirību….šobrīd tas pārvērties tādā spēlē – nav svarīgs saturs, bet niks un tad jau var “piespraust” to mīnusu vai plusu, lai kādu patracinātu vai sajust gandarījumu – redz, kā es šim ieriebu….
    ….nepiekrīti komentāra saturam – esi spiests rakstīt un savu domu pamatot…jā, vienam otram tas būtu apgrūtinoši, bet kopumā iegūtu gan lasītāji, gan arī paši rakstītāji….protams,arī portāla redakcija – redzot, ka viņu radītais produkts iegūst citu kvalitāti….

    0
    0
    Atbildēt

    0

    andris902 > brigita_damme_rtk_lv 22.02.2013. 23.00

    …ja kārdina, tad jau grūti atturēties….vai tik toreiz abi tos tūkstošus neuzdzinām….bet….smuki tak izskatījās…. :)

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    andris902 > brigita_damme_rtk_lv 24.02.2013. 14.13

    …nomale….piedod, ja vari!….esmu vainīga!…:)

    …bet….uz vairākkārtējiem norādījumiem redakcijai par nepilnībām portāla darbībā, diemžēl, esam ignorēti…nu, tad – jāķeras pie nevardarbīgas pretošanās akcijas, neies tak logus dauzīt – a, ja nu tomēr pamana…. :)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > brigita_damme_rtk_lv 24.02.2013. 13.39

    mūsu alus, ne jau ģērbonī vaina, bet komentāros. Tavējie neaizvaino manu cilvēcisko cieņu, neapņirdz manu valsti, tās cilvēkus un tradīcijas, neizplata melīgus un aizvainojošus apgalvojumus.
    nomale. Kā personāžs, nesen ienācis portālā, esat laikam viens no pēdējiem, kam ir saglabājušās ilūzijas par šo aptauju iespējamo objektivitāti.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    jmaklakovs > brigita_damme_rtk_lv 24.02.2013. 10.22

    Ko cenšamies pierādīt krāmējot plusiņus? To ka tas ir iespējams? Un kas uz šīs pasaules būtu neiespējams? Piemēram, vai kādu tiltu nevar uzspert gaisā? Droši vien jau ka var! Bet vai tas būtu jādara, tikai tāpēc, lai pievērstu sev uzmanību?
    zanE un mūsu alus – lūdzu cieniet pārējos lasītājus.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Andris > brigita_damme_rtk_lv 25.02.2013. 00.18

    Zane, arī nopietnos portālos ir komentu vērtēšana – piem., Telegraph, Guardian, Independent un daudzi, daudzi citi.
    Plusiem un mīnusiem (vai vismaz plusiem, jo dažos portālos mīnusus neizmanto) ir divas priekšrocības:
    – tie palīdz ietaupīt laiku, ja nav vaļas pašam rakstīt. Noteikti daudzi lasa komentārus tikai īsās kafijas pauzēs.
    – tie palīdz uzzināt sabiedrības noskanojumu apspriežamajā tēmā.
    Es domāju, ka pēc vērtēšanas iespēju likvidēšanas portāla apmeklējumu skaits kritīsies.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Betij, man ar… man ar ģērbonis… esmu gatavs mainīties :)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    nomale Pārlasiet uzmanīgi manis rakstīto 22.februāris 2013 23:17 Ja tas Jūs kaut kādā veidā aizvaino, piedodiet, nespēju Jums palīdzēt. Tiltu spridzināšana, hakeru uzbrukumi, ASV valdības miljardi, redakcionāli tehniskā bezcerība, necieņas izrādīšana – vai nav par šerpu priekš dažām neapzinātām, (apzinātām?) programmatoriskām kļūdām, uz kurām foruma dalībnieki ir vairākkārt norādījuši? Jebkura lapas apmeklētāja iespēju, izmantojot šādu vai tādu internetpārlūku, vienkārši klikšķinot ar pelīti uz laukumiņa, kas domāts balsošanai, nosaukt par hakeru rakāšanos pa kodiem? Nu nezinu, nezinu…

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    dro > brigita_damme_rtk_lv 23.02.2013. 13.03

    Sveika, Betija. Pārāk maz te to tusētāju, lai kādu vēl izdzītu:)

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    zanE – arī kriti kārdinājumā? :)

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > brigita_damme_rtk_lv 25.02.2013. 10.16

    Labi, nomale, lai jums nebūtu ilūziju par uzlauzšanām un citām kriminālām darbībām, atbildēšu, cik vien var uzskatāmi. Process ir šāds: Jūs ielūkojāties aptaujā, atzīmējat Jums vēlamu atbildes variantu un jūs “aizmet” uz aptaujas rezultātu. Tad jūs atgriežaties sākumlapā un… tavu brīnumu!!! – Jūs atkal varat izvēlēties Jums vēlamo aptaujas atbildes variantu. Un šo darbību Jūs varat un drīkstat, jo neviens no redakcijas neiebilst, kad uz to norāda, neskaitāmu reižu skaitu. Kamēr neapniks.
    Kam TĀDAS aptaujas vispār ir vajadzīgas?

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Cerams, Betij, ka kļūdu novērsīs. Cenšos tādā, atklātā, bet nedaudz nekaunīgā veidā vērst uz to uzmanību :)

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > brigita_damme_rtk_lv 22.02.2013. 23.33

    mūsu alus, par to jau neskaitāmas reizes ir rakstīts. Izskatās, ka nevienu tas neinteresē. Kā arī daudz kas cits, kas notiek portālā. Es kādā žurnāla domubiedru tikšanās reizē runāju ar Nelliju par šķēlaci un attēlu viņa profilā. Teicu, ka tas ir tas pats, kā, ja Krusttēvs ar saviem antisemitiskiem murgiem greznotos ar Izraēlas karogu vai Dāvida zvaigzni. Nellija teicās neko par to nezinām un noteikti reaģēs. Gaidu to reakciju. Nu jau kāds mēnesis ir pagājis. Laikam – veltīgi.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > brigita_damme_rtk_lv 22.02.2013. 23.02

    Nav nekāds brīnums, ja katram, pat neizejot no portāla, ir iespēja uzklikšķināt neskaitāmas reizes uz vēlamo atbildes variantu.
    Dīvaini, ka redakcijai šī acīmredzama lieta vēl nav skaidra. Vai arī redakcijai nav nekādu iebildumu par tādu nejēdzību?

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    Kamēr man tikai 1 mīnusu iekabināja, Sprūdžs saņēma gandrīz 500 plusus. Man domāt, aptauju rezultāti ir skaidri. Piedodiet, ja kādu sarūgtināju :(

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > brigita_damme_rtk_lv 23.02.2013. 15.12

    I nerunā, lno. Laikam baidās, nedod Dievs, vēl kādu tiesas procesu nopelnīs:( Nez’ kāpēc imhoclub.lv šo problēmu ir atrisinājis – dzēš nepiedienīgus komentārus un neviens neprotestē.
    Es uzskatu to par necieņu pret cilvēkiem, kas te apgrozās un, kurus sāpina šie teksti, kas publicēti, rotājoties ar mūsu valsts ģērboni. Bet redakcijai, acīmredzot, ir absolūti vienaldzīgs fakts, ka cilvēkiem savas valsts ģērbonis izsauc pretīgumu, kāds arī bija tā mērgļa mērķis.
    Apsveru iespēju atvadīties no portāla un žurnāla. Tieši šī iemesla dēl.

    +5
    0
    Atbildēt

    0

tomiv 23.02.2013. 00.35

No aptaujas izriet, ka Satiksmes ministrs mums ir, tikai Tieslietu ministrs vairs nav!

+1
0
Atbildēt

0

gundega_heiberga 21.02.2013. 19.08

Ir pareizi neizstādīt finanšu ministru aptaujai – tāpat nekur nevienu, nekad vēl viņu darbs nav apmierinājis.

+3
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu