Kā pārliecināt ekonomiskos bēgļus atgriezties Latvijā? • IR.lv

Kā pārliecināt ekonomiskos bēgļus atgriezties Latvijā?

22

1==samazināt nodokļus//2==izmaksāt pārcelšanās pabalstu//3==piešķirt mājokli//4==piedāvāt darbu vai iespējas ieguldīt nopelnīto paša uzņēmumā//5==atlaist šeit ietaisītos parādus//6==sarīkot kampaņu ”Dzimtene Tevi gaida!”//7==nekas nav jādara, paši pārbrauks, kad gana sapelnīs//8==lai viņi paliek, kur ir, kam viņus te vajag//9==cits variants//10==//

Komentāri (22)

Vladimirs Lavrenovs 19.07.2012. 00.04

Jautājums ir sarežģītāks un plašāks nekā aptaujā iespējams iekļaut. Man svarīgākais ir referendums par saeimas atlaišanu un tā rezultāts pēc tam. Tas, ka lietas neiet vienvirziena kustībā uz armagedonu, un apziņa, ka sabiedrībai tomēr ir kolektīvā intelekta pazīmes ir noteicošais. Ja tāda apziņa nebūtu atgriezusies, droši vien par atgriešanos nedomātu, pat ja man par to sasolītu debesmannā kalnus.

Uz salīdzinoši nelielo iedzīvotāju skaitu Latvijā ir pietiekami daudz ko darīt un kultūra ir pietiekami bagāta. Ja kaut kas tomēr pietrūkst, Londona ir nieka 3 stundu attālumā, nākotnē būs iespējams pietiekami ātri un ērti aizbraukt līdz Berlīnei bez lidošanas apgrūtinājumiem. Vasaras ir baigi foršas, pietiekami vēsas un super garām dienām.

Tomēr, neskatoties uz aizceļošanas/atceļošanas problēmām, lietas ir tādas kādas tās ir. Vienmēr ir jādara tas kas ir jādara (arī lai neatgiestos armagedona situācijas), bet savādāk lietas vienkārši notiek tā kā tām jānotiek. Ja neieslīgsim sevis žēlošanā, ja būsim pietiekami pozitīvi pret sevi un apkārtējiem, ar atgriešanos nebūs problēmu.

+2
0
Atbildēt

0

Vineta Ungailo 21.07.2012. 12.15

pārliecināt? kā jūs to iedomājieties? tad jau sāksim tepat Latvijā cilvēkus pārliecināt, ka viņiem jāstrādā par velti vai simbolisku samaksu.
kad ienākumu un izdevumu starpība Latvijā būs kļuvusi lielāka nekā viņu dzīves valstīs, paši atbrauks. un kamēr tā nav, nevienam nav ne tiesību, ne reālu iespēju kādu pārliecināt šeit braukt.

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu