Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

2

Nedēļas notikumi Latvijā


Pirms leģionāru atceres dienas pasākumiem plānots pastiprināt robežkontroli,
lai neielaistu valstī nevēlamas personas, pirmdien paziņoja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis. Drošības policijas priekšnieks Jānis Reiniks iepriekš atzinis, ka šogad 16.martā ir augstāks risks sabiedriskajai kārtībai un drošībai nekā citus gadus, jo nekad nav bijis tik daudz pieteiktu pasākumu – šogad to ir astoņi. Arī nesen notikušā krievu valodas referenduma iespaidā riski šogad esot augstāki.

Biedrības Dzimtā valoda līderi un nesen notikušās tautas nobalsošanas iniciatori Vladimirs Lindermans un Jevgeņijs Osipovs šopavasar plāno dibināt politisko partiju, jo krieviski runājošajiem vēlētājiem esot pieprasījums pēc jaunas partijas, ne tikai pēc viena paša Saskaņas centra. Nedz vienam, nedz otram pagaidām nav Latvijas pilsonības, taču abi apņēmušies to iegūt.

KNAB sācis kriminālprocesu pret Rīgas pašvaldības amatpersonām par kukuļņemšanu. Rīgas domes Satiksmes departamenta Kontroles dienesta amatpersonas regulāri ilgākā laika posmā pieņēmušas kukuļus no autopārvadātājiem par to, lai amatpersonas pienācīgi neveiktu pārvadājumu kontroles funkcijas.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu