FOTO: Okupācijas muzejs pārceļas uz pagaidu telpām • IR.lv

FOTO: Okupācijas muzejs pārceļas uz pagaidu telpām

35
Foto: Nora Krevneva, F64

Pagaidu telpās ekspozīciju atklās Lāčplēša dienā

Ceturtdien Latvijas Okupācijas muzejs ar svinīgu gājienu, spītējot lietum un sliktajiem laika apstākļiem, no līdzšinējām telpām Strēlnieku laukumā iezīmēja pārcelšanos uz pagaidu mājvietu bijušās ASV vēstniecības telpās, Raiņa bulvārī 7.

Savu pārcelšanos, kamēr muzejam taps piebūve un tā telpas tiks uzlabotas, muzejs iezīmē ar plašu pasākumu programmu, aģentūru LETA informēja muzeja sabiedrisko attiecību vadītāja Inese Krieviņa.

Muzejs rīkos arī pateicības un atvadu vakaru muzeja atbalstītājiem, starptautiskās krimināltiesas izspēli jauniešiem, filmu nedēļu “Ziemeļu gaismas stāsti” un svinīgu pagaidu ekspozīcijas atklāšanu Lāčplēša dienā novembrī.

Okupācijas muzeja biedrības valdes priekšsēdis Valters Nolledorfs 24. oktobrī saņēma arī Pasaules Brīvo latviešu apvienības (PBLA) balvu 2012.gadā, informē muzeja pārstāve Līga Strazda. Šis augstais novērtējums viņam piešķirts par nenogurstošu, pašaizliedzīgu darbu Okupācijas muzejā, tā Nākotnes nama izveidē, Latvijas vēsturiskās atmiņas saglabāšanā un skaidrošanā Latvijā un ārzemēs.

 

Komentāri (35)

Andris 25.10.2012. 17.20

Jāiet ciemos ar sālsmaizi. :-)

+5
0
Atbildēt

0

janazakovica 25.10.2012. 19.57

visa latvija ir ka viens okupacijas muzejs…uz kurieni to lai parcel..?

+2
-1
Atbildēt

0

Līva Caune 06.11.2012. 14.46

test

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu