Malējā centra dziesma ģitāras pavadījumā • IR.lv

Malējā centra dziesma ģitāras pavadījumā

22
Modernā balalaika. Publicitātes foto
Mikus&ZeltaCaunas

Diezgan ironiski, ka partija, kuras nosaukumā ir vārds “centrs”, Saeimā visu laiku tikusi pabīdīta kaut kur maliņā

Tomēr, arī šādā malēniešu stāvoklī, šad tad kaut kur dabūjusi un pamanījusies uzspēlēt centrālo vijoli. Bieži gan tas beidzies ar taisnošanos, ka nemaz tie neesot bijuši viņi, kas spēlējuši, jo tā tak neesot viņu dziesma. Dziesma par eiro nav viņu dziesma, dziesmas par okupāciju un valsts valodu statusiem nākošos trīs gadus arī nebūšot viņējās.

Tālāk dzirdamā dziesma arī it kā nav viņu, bet, ja nebūtu viņu, nebūtu arī šīs dziesmas. Rodas iespaids, ka nekas nenotiek bez Saskaņas centra klātbūtnes. Jāpapēta sīkāk.

Nu, lūk, ar to arī dziesmu cikls “Partiju programma kā mūza” ir noslēdzies. Diezko muzikāli iedvesmojošas, mūsuprāt, tās programmas nav. Kaut gan partiju programma jau nav nekāda jauna meita ar sapņainu skatienu un smaržīgiem matiem.

Rezultātā, būsim godīgi, lielākā daļa šā cikla dziesmu muzikāli ir pilnīgi debilas. Bet visa cerība, ka jums prātā ir palikuši vārdi. Apmēram 70% tekstu nāk tieši un nepastarpināti no partiju programmām. Paldies visiem, kas atrada spēku noklausīties! Ļoti ceram, ka tas sniedza ieskatu partiju programmās cilvēkiem, kuri tās nekad nelasa. Varbūt pat pamudināja izlasīt tās programmas, lai pārliecinātos, ka “Caunas” nemelo.

Pārdomājot partiju programās izlasīto un panorāmās saklausīto,

ar cieņu, vienmēr Jūsu

Mikus&ZeltaCaunas

 

Komentāri (22)

Ilona Auziņa 08.09.2011. 11.32

Arī pārējās partijas varētu savas vēlēšanu programmas iekļaut šādā muzikālā formā. Tad nebūtu nevienas neizlasītas partiju programmas, pie kam tās varētu izmantot pat tusiņos. Varbūt šo Caunu ideju pat vajadzētu iekļķaut likumu paketēs un iesniegt Saeimai pieņemšanai kopā ar papildinājumiem partiju finasēšanas likumos. Partiju programmas šādā formātā varētu ierakstīt diskos, bet ieņemto naudu par tiem izmantot jaunu disku ierakstīšanai, tā ietaupot partiju propogandai nākotnē paredzētos valsts izdevumus.

+1
0
Atbildēt

0

Janka, Janic 08.09.2011. 07.30

labs instruments …

+1
0
Atbildēt

0

Jānis Romanovskis 10.09.2011. 10.00

По моему,не совсем корректно,даже грубо, звучит искажение фонетики латышского языка, типа под русский.

Tas liecina par “dziesmas” autoru diezgan zemo inteliģences, ja tā var teikt, līmeni. Vai tiešām jālīdzinās tādiem biedriem kā Kravcovs?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu