Kādu raidījumu LTV jums trūkst? • IR.lv

Kādu raidījumu LTV jums trūkst?

23

1==Profesionālu politisko diskusiju//2==Labu ziņu raidījumu//3==Labu TV filmu//4==Labu TV iestudējumu//5==Populārzinātnisku raidījumu//6==Humora raidījumu//7==Bērnu raidījumu//8==Kvalitatīvu kultūras raidījumu//9==Sporta raidījumu//10==Nezinu//

Komentāri (23)

daina_tabuna 24.09.2011. 21.25

Trūkst opcijas “man vispār netrūkst LTV”- manis pēc to drīkst likvidēt pavisam, jo nekā skatāma tur tāpat nav. Kopš pie teikšanas ir Lemberga marionete viss LTV ir pilnīgi garām.

+1
0
Atbildēt

0

Edzs 27.09.2011. 13.55

nesapratu kas ar to domats – labo zinju raidijumu.

0
0
Atbildēt

0

Rudīte Krūmiņa 26.09.2011. 22.23

LTV vispār uzstādījums ir sabiedriskai tv neatbilstošs. Sabiedriskai tv ir jāpilda sabiedriski labumi – jānodrošina atbalsts izglītības sistēmai (jāveicina valodu un zinātņu apguvi), jānodrošina objektīvas informācijas pieejamība, iespējams jānodrošina debašu iespēja un kultūras raidījumi. Jānodrošina ārzemēs esošiem Latviešiem iespēju saglabāt saikni ar Latviju, iespējams ar kādiem pozitīviem bērnu raidījumiem (kas te, es te ir viens labs piemērs tam, kā jābūt). Pašlaik no ārzemēs dzīvojošo viedokļa iespējas palikt Latvijas informācijas vidē ir tik pat kā neiespējams.

LTV parasti tiek pasniegts kā izklaides tv, kam konkurencē ar citiem tv jāsavāc auditorija ar jebkādiem līdzekļiem. Turklāt to atļauts finansēt arī ar jebkādiem līdzekļiem, pat ja par kaut ko tiek samaksāts divkārši, no nodokļu maksātāju maciņiem un reklāmdevējiem, vai pat ja tas varētu radīt interešu konflikta situācijas.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu