Kā vērtējat Saeimas ārkārtas vēlēšanu rezultātus? • IR.lv

Kā vērtējat Saeimas ārkārtas vēlēšanu rezultātus?

37

1==Tie dod cerību par jaunu politiku//2==Tie mani apbēdina//3==Esmu satriekts//4==Būs grūti izveidot koalīciju//5==Būs viegli izveidot koalīciju//6==Tā ir mācība oligarhiem//7==Nacionālās apvienības triumfs//8==//9==//10==//

Komentāri (37)

ivetao2007 18.09.2011. 23.42

Daudzi latviesi atkal būtu jāaizsūta pie baltajiem lāčiem. Aizmirsuši. Aizmirsuši kā Valdis Dombrovskis un JL Latviju izglabā no katastrofas, totāla bankrota, kad tie kretīni, kas viņu aprēj, būtu paliku;ši bez algām un pensijas. Par naftu un gazi nerunājot. Tikai viņš dabuja glābšanās naudu rietumos. Visi šie urbanoviči un ušakovi, ieskaitot lembja šaiku, varētu iet uz pļavu un grauzt zāli. Kā govis. Nelīdzētu arī Zatlers. Nepateicība ir pasaules alaga. Ipaši tukšgalvanajiem latviešiem. “Viņi” atdeva Abreni. Atdos arī Latgali un tad visu Latviju. Čingizhana pēcnācējiem puķina izskatā. Tad būšot saskaņa.

+2
0
Atbildēt

0

Gunārs Nažinskis 19.09.2011. 10.50

Manas atbildes, par ko balsot nav jo tā ir:

“Esmu apjucis, jo tiešām nezinu kas ir “Zatlera partijas” cilvēki un kādi ir to patiesie nodomi.

Ja Zatlers vēlēsies ar savu partiju pārņemt reālo varu (premjeru & Finanšu ministriju & Ārlietu ministriju), tad nedomāju, ka mūs gaida attīstība.

0
0
Atbildēt

0

(Silkāne) 18.09.2011. 00.30

Balsoju, ka mani apbēdina, bet lielā mērā tomēr esmu apmierināts. Apbēdina tādēļ, ka diezgan liela daļa joprojām nesaprot kā būtu jāizvēlas savi favorīti un balso par tiem pašiem, ko lamā un nīst. Un arī tādēļ, ka cilvēki joprojām baidās balsot par t.s. “sīkpartijām” un, diemžēl, šīs bailes arī lielā mērā nogaina iespēju tai pašai Pēdējai partijai ieviest, kaut ko tiešām jaunu Latvijas politikā. Ja es redzētu, ka PP būtu tuvu kaut vai 2%, uzskatītu, ka vēlētāju uztverē kaut kas ir sakustējies. Apmierināts esmu, jo būs iespēja izveidot kaut puslīdz profesionālu valdību ar cilvēkiem, kuri nedara valstij briesmīgu kaunu(ja neskaita Ģ.V. Kristovski).

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu