Dombrovskis pret Ušakovu: oligarhu bučošana un budžets • IR.lv

Dombrovskis pret Ušakovu: oligarhu bučošana un budžets

66
Ir redakcija

Šķietami rāmie SC un Vienotības premjera kandidāti iedegas viedokļu sadursmē par valdības darbiem

Kā rīkoties – turpināt finanšu stabilizāciju, kas rada tirgus uzticēšanos, vai arī palielināt budžeta deficītu, lai vairāk naudas atvēlētu sociālajiem pabalstiem? Premjers Valdis Dombrovskis un viņa populārākais sāncensis Nils Ušakovs ir nesamierināmi pretinieki šajā jautājumā. Tāpat kā jautājumā par to, kam jāuzņemas atbildība par Saeimas atlaišanu un kurš bučojas ar oligarhiem. Ušakovs un Dombrovskis tiekas aci pret aci “Ir” priekšvēlēšanu duelī, no kura piedāvājam vairākus video.

Komentāri (66)

Bebrs 01.09.2011. 08.36

Viens vienīgs populisms un demagoģija nāk no SC puses, šoreiz no to galvenā “virtuoza”(lasi: demagoga) mutes! Un man personīgi nav ne mazāko šaubu kam es došu vēl vienu iespēju (tāpat kā piensaimniece Ranta Šmite )un pievilkšu krustiņu, arī tāpat kā pagājušo reizi!

+31
-1
Atbildēt

0

designhouse.lv 01.09.2011. 06.37

Vai nu Dombrovskis ir patiešām lielisks orators vai arī tiešām ļoti labs speciālists! Tā kā pēc tukša mutes bajāra (kā Šlessers vai Lembergs) viņš neizskatās, tad ceru, ka viņš turpinās vadīt valdību, cerams, ar vēl stingrāku mugurkaulu.

+30
-1
Atbildēt

4

    piziks > designhouse.lv 07.09.2011. 08.35

    ZanE, ZanE… :)

    Mazajam Valdim mugurkauls ir stingrs, kad nodokļmaksātāju nauda jādala un nesavējiem jācērp un jāgriež. Kad pašam jāstrādā tuvu pie zemes, tad mazā Valda mugurkaulam izkusuša sviesta vērtība, — AirBaltic Satiksmes ministrijas tūtiņā kā popkorns ķinītī tiek atgrūsts ZZS Augulim! Ko tur lielais Valdis varēja līdzēt?! Pēc Saeimas atlaišanas ierosinājuma pagulties zem tantes intrigantes Āboltiņas un aicināt tautu būt vēl pacietīgākai, glābjot AirBaltic kā mazāko Parex-u? :)

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Elīna Barkovska > designhouse.lv 01.09.2011. 19.06

    neitro: es pirmajā mirkli biju sajūsmā par Zatlera rīkojumu Nr.2, bet tagad ar skumjām piekrītu tiem nelabvēlim, kas pateica, ka tas ir merkantils solis.
    Dakterim maz uztrauc, kas ir viņa biedri, galvenais vairāk balsu Saeimā. Tie kandidāti, ko zinu no sava novada man pārņem šausmas, bet Valdim viss viena pīpe.

    Ja apsargi var ziedot pa 1000 ls un viņš to uzskata par normu, tad man nav ko piebilst.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    aivars_silins > designhouse.lv 01.09.2011. 18.50

    Lūk, taisni to mugurkaulu Valdim varētu vēlēties stingrāku. Izskatās, ka tāds stingrāks palicis īsi pirms vēlēšanām. Vispār, skatoties, kā debatēs vienotībnieki kopā ar visiem pārējiem mēģina dauzīt zatleristus, man sāk zust vēlme par viņiem balsot, lai gan biju jau tā kā izlēmis. Vēl stingri jāpadomā.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    andris902 > designhouse.lv 01.09.2011. 19.41

    ..neitro…mazā Valda mugurkauls ir pietiekami stingrs un būtu bijis stingrāks arī pirms Rīkojuma Nr.2, ja vien būtu sajutis lielā Valža atbalstu…bet tolaik lielais Valdis sirga ar asredzības trūkumu…
    …tās retās reizes, kad Valsts Prezidents un Ministru Prezidents strādāja tandēmā un kā viena komanda – tās var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem…

    …ZRP radīšana un nesagatavotība ir tikai dažu cilvēciņu vēlme piepildīt savas personīgās ambīcijas…valstiski domājoši un atbildīgi cilvēki mēģinātu izvērtēt situāciju lūkojoties nākotnē, ne tikai šī brīža iegribas apmierinot…

    +2
    0
    Atbildēt

    0

solanay 01.09.2011. 00.05

Šoreiz NU populisms un “rūpes par pensionāriem” ir neizmērojamas. VD vairākas reizes nākas pacietīgi skaidrot, ka palielinot deficītu (lai it kā palīdzētu izdīvot līdz labākiem laikiem), labākie laiku vairs nekad neiestāsies… Jāmeklē cits risinājums!

+23
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu