Atvērta 1/4 Satori telpa Berga bazārā • IR.lv

Atvērta 1/4 Satori telpa Berga bazārā

22
Foto - Ingus Bajārs, imagesbyingus.com.

Berga bazārā atvērtas populārās Rīgas grāmatnīcas-lasītavas 1/4Satori jaunās telpas

10. augustā bija pirmā darba diena jaunajai ¼ Satori telpai Berga bazārā.  Kā raksta jaunās grāmatnīcas iekārtotāji, jaunās telpas idejas pamatā ir četras vērtības – izglītība, kultūra, bizness un atvērtība.

Izglītība

Šai jomai jaunajā telpā ierādīta īpaši svarīga vieta. Lai vērtīgi un interesanti pavadītu laiku regulāri tiks piedāvāti lekciju kursi par visdažādākajām tēmām, sākot no reliģijas un beidzot ar fiziku un bioētiku. Līdz nedēļas beigām tiks izsludināti vairāki jauni lekciju kursi, ko sagatavojuši pašmāju profesori un mācībspēki – Jurģis Šķilters, Roberts Ķīlis, Kaspars Eihmanis, Ivars Ījabs, Mārcis Auziņš, Signe Mežinska, Anda Baklāne, Kārlis Vērdiņš un citi.

Kultūra

Pirmkārt, tās ir grāmatas. ¼ Satori telpā atradīsit pārsvarā lietotas grāmatas un lielākoties svešvalodās – tādas, kuras citviet nopirkt nevar. Otrkārt, te  regulāri notiks koncerti – gan klasiskās kamermūzikas koncerti, gan īpaši nopietnās mūzikas koncerti ģimenēm ar bērniem, gan arī izglītojoši mūzikas lektoriji. Treškārt, tā būs literatūra dzīvā izpildījumā – grāmatu atvēršanas, dzejas un prozas lasījumi.

Bizness

¼ Satori telpās atvērta pirmā Birojnīca – radoša, pieejama darba vide zinātkāriem uzņēmējiem, dizaineriem, IT un marketinga speciālistiem, pašnodarbinātajiem, pētniekiem un ikvienam citam talantam savā jomā. Birojnīca tās abonentiem nozīmē atvērtu pilna servisa biroju – ikviens ir laipni gaidīts ar savu klēpjdatoru nākt un strādāt ¼ Satori telpā, lietot ātrāko publisko internetu Latvijā, drukāt, skenēt un faksēt, izmantot ziņu aģentūras LETA un datu bāzes Lursoft pakalpojumus, kā arī dzert tēju un kafiju bez maksas. Birojnīca savu pilnvērtīgu darbu uzsāks 18. augustā, taču jau tagad esat laipni aicināti nākt un izmēģināt piedāvātos pakalpojumus. Birojnīcas pakalpojumu abonements mēnesim maksās 20 latus.

Atvērtība

¼ Satori telpa ir atvērta ikvienam – preses konferencēm, prezentācijām, slēgtām sapulcēm, prāta vētrām, lasījumiem utt. Vairāk informācijas 1/4 Satori mājas lapā.

 

Komentāri (22)

Janis 13.08.2011. 09.36

Lūk tā ir īsta Gaismas pils – nevis monstrs, par kura lietderību ir šaubas, bet maza, koncentrēta vieta, kur tikties apgaismotiem cilvēkiem.

+1
0
Atbildēt

0

dumps shop 31.08.2020. 17.20

Here my website : dumps shop

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu