ZZS aicina Kamparu uzlabot darba organizāciju • IR.lv

ZZS aicina Kamparu uzlabot darba organizāciju

40
Artis Kampars. Foto: Kaspars Krafts, F64
Indra Sprance

Brigmanis: mums jādod signāls – Kampar, neiet viss, kā vajag!

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) nav apmierināta ar to, kā līdz šim notika atbildīgo dienestu darbs sniega un atkalas radīto postījumu novēršanā un elektroapgādes atjaunošanā, Ir.lv atzina Saeimas ZZS frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis, norādot, ka ZZS vēlētos redzēt uzlabojumus šajā procesā.

Vaicāts, vai ZZS varētu vērtēt ekonomikas ministra Arta Kampara (JL, “Vienotība”) atbilstību amatam, kā to ceturtdien paziņoja Ventspils mērs Aivars Lembergs (“Latvijai un Ventspilij”), Brigmanis atbildēja, ka demisija pati par sevi neko nerisina.

“Politiķiem jau visvienkāršāk būtu atbalstīt demisiju, bet problēma ar to nebūtu atrisināta. Mēs redzam, ka šajā situācijā mums jādod signāls – Kampar, neiet viss, kā vajag! Ir kaut kas jādara, lai situācija uzlabotos, jo nav normāli, ka cilvēki dienām ilgi sēž bez elektrības,” pamatoja Brigmanis. Viņš gan norādīja – gadījumā, “ja pienāks pirmdiena un atkal pateiks, ka viss – ar Latgali ir cauri! nu, tad būs jāspriež, ko tālāk darīt”.

Lembergs ceturtdien rīta intervijā LNT raidījumam “900 sekundes” sacīja, ka Kampars nerīkojas adekvāti reālajai situācijai: "Tas, ka pamostas un sāk kustēties valdības līmenī desmit dienas pēc tam, kad situācija reāli veidojusies, īpaši pēc 30.decembra snigšanas, bet arī Ziemassvētkos, norāda, ka Rīgā, Brīvības ielā, elektrība ir, tramvaji kursē, ar dienesta mašīnām var izbraukt, vārdu sakot – pie mums, Sūnu ciemā Rīgā, viss ir kārtībā!" Lembergu tas neapmierinot, tādēļ viņš ZZS valdes sēdē rosinās jautājumu par neuzticības izteikšanu Kamparam.

Komentāri (40)

lebronj2356 06.01.2011. 15.09

Nu varbūt arī nerīkojas Kampars pietiekami ātri…, bet šeit ir pretjautājums – ko dara zemnieks Augulis, lai ceļi būtu lietojamā stāvoklī, pēc šādiem puteņiem ?

Vai tikai kaļ plānus par dz līniju uz Vasjukiem(c.Maskavu) ?:D

+15
-1
Atbildēt

1

    Guncītis > lebronj2356 06.01.2011. 17.56

    paziņojuma būtība ir nevis sākt strīdus par to, ko kāds dara vai nedara, bet gan novērst uzmanību no bārzdiņa ministra necienīgas muļļāšanās ap traumpunktiem.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

marčiks 06.01.2011. 15.18

ZZS varētu vismaz padomāt, kā tas izskatās no malas. Lembergs no rīta paziņo, ka Kampars nestrādā, kā vajag un pēcpusdienā jau arī ZZS metas norāt Kamparu. Ar Kristovski bija tieši tāpat. Saimnieks uzbrēc un šuneļi padevīgi metas apriet nevēlamo svešinieku. Lai gan, no otras puses, ZZS un Lemberga gadījumā šādas attiecību izpausmes jau sen vairs nespēj pārsteigt.

+14
-1
Atbildēt

0

mary75 06.01.2011. 15.25

Brigmanis un ZZS nepalaida garām izdevību nolaizīt saimniekam att. vietu.
Kā jau vecs partijas funkcionārs, Brigmanis priekšniecības signālu uztvēris un novadījis līdz tautai.

+14
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu