Tiks veidota Ceļu laboratorija • IR.lv

Tiks veidota Ceļu laboratorija

47
foto: Lauris Vīksne, f64

Satiksmes ministrs Uldis Augulis sola uzlabot ceļu kvalitāti

Satiksmes ministrs Uldis Augulis šodien vēstīja Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas deputātiem, ka ministrija aktīvi strādā pie tā, lai ceļu kvalitāte Latvijā uzlabotos, ziņo aģentūra LETA

Atgādinot par neseno incidentu, kad būvfirmas sastrīdējās par to vai ceļi tiek būvēti pareizi vai tomēr nē, ministrs paziņoja, ka tiks attīsta īpaša Ceļu laboratorija, lai pastiprinātu kontroli pār būvniecības procesiem. Laboratorijai jāsameklē piemērotas telpas un jāiegādājas nepieciešamā tehnika.

Tāpat tiekot plānots samazināt normatīvo aktu bāzi, tikšot arī prasīta lielāka atbildība no būvniekiem un, iespējams, pagarināts garantijas termiņš.  

 

Komentāri (47)

andrejs_kirsis 19.01.2011. 17.25

Būs savējiem vēl viena barotava… Tikai neprasiet, lai viņi strādā…

+8
-1
Atbildēt

0

janazakovica 19.01.2011. 17.50

protams problemas pieseguma tiks radita struktura ar miljoniem lielu budzetu..kas palidzes savejiem tikt pie celu buves pasutijumiem un tik vala no konkurentiem..plus citiem savejiem bus siltas vietas un labs darbs un liela alga.veco blezu- vezu shemu limena izdomajums-lai man viss butu un nekas par to nebutu.

+7
-1
Atbildēt

0

harijs_m 20.01.2011. 09.00

Nav vajadzīga īpaša laboratorija. Izpēte jāpasūta neatkarīgām ekspertu organizācijām ārpus Latvijas. Citādi jēgas nebūs vēl ilgi: gads, kamēr nodibinās laboratoriju, gads, kamēr nosertificēs, vēl gads, kamēr izstrādās metodiku utt. Un galā – atnāks kāds ietekmīgs vīriņš, un pateiks, ka viss ir kārtībā ar Latvijas ceļiem.

+5
0
Atbildēt

1

    mary75 > harijs_m 20.01.2011. 09.53

    Vai tu traks, kādi neatkarīgi eksperti, kas tad to pieļaus, būs savējie Lemberga eksperti, kas visu pateiks, kā vajag, būs “otkati” arī ekspertiem, būs atkal miļjonus liels bidžets, desmitiem darbavietu savējiem, vai tad kāds tiešām vēl tic, ka to laborotoriju veido kādiem citiem merķiem?

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu