Video: ''Vienotība'' par koalīciju un parādu • IR.lv

Video: ''Vienotība'' par koalīciju un parādu

16
Ir redakcija

Dombrovskis: nekādu slepenu protokolu ar SVF nav

Publicējam spilgtākos video fragmentus no "Ir" pirmsvēlēšanu intervijas ar politiskās apvienības ''Vienotība'' premjerministra amata kandidātu Valdi Dombrovski, kas notika 11.septembrī. Tās atreferējums pieejams žurnāla Ir abonentiem un pilnā versija – visiem reģistrētajiem lietotājiem Ir.lv viedokļu sadaļā. Intervē komentētāji Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps.

Komentāri (16)

Janka, Janic 16.09.2010. 10.20

tuuplisti, kuri iedzina valsti tupikaa, vispirms lai atdod savu paraada miljonu valstij , par iepriekšeejo kampaņas paarteeriņu un tad lai apliek Dombrovski

+18
0
Atbildēt

0

mxblack 16.09.2010. 12.27

Dombrovskim ir loģisks un skaidrs skatījums uz nākotnē veicamo, lai ne tikai atjaunotu ražošanu, bet arī pēc visiem ekonomikas likumiem paceltu šo valsti ES valstu līmenī. Protams, ja neprot lasīt, vai ja domas netiek līdzi izlasītajam tekstem, tad rodas tādi komentāri, kuri nepārprotami norāda uz komentētāja neinformētību, vai ieinteresētību saglabāt “kroplo” ekonomiku valstī.

+17
0
Atbildēt

1

    Edmunds Zālīte > mxblack 17.09.2010. 00.55

    piekrītu, reti var dzirdēt konstruktīvu izteikšanos no politiķu puses, par smagiem jautājumiem. un bez sajūtas, ka tā ir tikai officiālā ‘pļurkstēšana’, bet reāli viss notiksies tā, kā ar čomiem sabīdīts.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

Janis 17.09.2010. 07.22

Man patīk kā Dombrovskis var pusotrā minūtē atspēkot visu to ļerkšķēšanu par nodokļiem, kas jau vismaz mēnesi iet.

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu