Uzlauzta "Vienotības" mājaslapa • IR.lv

Uzlauzta "Vienotības" mājaslapa

21
Gatis Gierts, F64

Atverot tīmekļa lapu, apmeklētājam parādījās PLL vietne

Sestdienas vakarā uzlauzta politisko partiju apvienības "Vienotība" mājaslapa. Kā pēc plkst.19 pārliecinājās aģentūra LETA, atverot vietni, lapas apmeklētājs pēc īsa mirkļa tika aizvests uz partiju apvienības "Par labu Latviju" (PLL) mājaslapu.

"Vienotība" arī tviterī ierakstījusi: "Mums ir uzlauzta mājaslapa, bet jau labojam. Šobrīd viss liecina par PLL roku darbu."

Sestdienas vakarā "Vienotības" mājaslapa vispār nav redzama un saites "www.vienotiba.lv" apmeklētājs tiek informēts, ka viņam nav pieejas minētajam serverim.

Savukārt apvienības PLL preses sekretārs Edgars Vaikulis aģentūrai LETA noliedza apvienības saistību ar uzbrukumu "Vienotības" vietnei. Vaikulis paudis, ka, visticamāk, šāda rīcība ir provokācija.

 

Komentāri (21)

sigija_spure 11.09.2010. 20.36

Šlesers. Kurš gan cits?

+21
0
Atbildēt

0

Juris Liepins 11.09.2010. 23.19

Hallo! Mārtiņ? Klausies-mums te kreatīvā fiška ienāca prātā.Sameklē oskaru,un saki ka ir haltūriņa.Jā,internetā.Nē,jālamā Āboltiņa nebūs.Šiem mājaslapu zini? Pagaidi! Neko tur nerakstīt! Būs jāhako.Nē-mūsējo.Tāpēc ka tā vajag.Jā-atpakaļadresi arī vajag.Davai,veiksmi.Man vēl dzinčam jāuzzvana.Dzintar? Negulēji vēl? Jā,steidzama.Man te ienāca ziņas,ka eži gatavo uzbrukumu mājaslapai.Jā,reinis ir kursā.Rīt būs jāsasauc sēde.Nē,par mediju likumu.Šitā interneta visatļautība vienreiz ir jāizbeidz.Rīkojies!
Tā.Oskar,Tu? Nu kā šovakar veicas? Koo?! Nē,otrādi!!! Stulbeni,ko tu izdarīji!

+10
-1
Atbildēt

1

jplumite 11.09.2010. 21.31

Kāda tam visam starpība?
Lai arī kas to izdarīja un ko vēlējās panākt, manās acīs tas ir pilnīga nulle.

+8
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu