Nacionālisti gatavo apvērsumu. Garīgo • IR.lv

Nacionālisti gatavo apvērsumu. Garīgo

77
Ir redakcija

Visu Latvijai! – TB/LNNK līderi par ekonomiku, Ulmani un krievisku lamāšanos valdībā 

Publicējam spilgtākos video fragmentus no "Ir" pirmsvēlēšanu intervijas ar saraksta Visu Latvijai! – Tēvzemei un brīvībai/LNNK līderiem Robertu Zīli un Raivi Dzintaru, kas notika 21.augustā un kuras atreferējums  pieejams abonentiem . Intervē komentētāji Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps.

Komentāri (77)

buchamona 26.08.2010. 08.57

Paldies IR par šo sagatavoto materiālu. Izlasīju gan atšifrējumu, gan noklausījos klipus. Jācer, ka jaunajai apvienībai izdosies iekļūt Saeimā un izveidoties par nopietnu, konservatīvu politisku partiju ar ietekmi LV par kuru tad vēl pēc četriem gadiem varēšu nobalsot arī es :)
Lai arī intervijas kopējais salikumā ekonomiskie akcenti ir novirzīti “otrajā plānā”, jo kā noslēdzošā daļa ir atvēlēta Dzintara “fašisma” un Zīles korumpatīvo saišu analīzei deviņdesmitajos gados, man kļuva skaidrs, ka TB/LNNK/VL šobrīd atbalsta vienīgo reālo LV izeju no krīzes, tas ir turpināt sadarbības programmu ar aizdevējiem, nenovirzīties no mērķa ieviest LV eiro un, atšķirībā no “Ošlejas plāna”, :) neviens nemēģina runāt par lata devalvāciju un citām stulbībām.

+28
-7
Atbildēt

0

Ziemelis, MacPekausis 26.08.2010. 14.55

Jāsaprot, ka, kā Ēlerte vakar pateica,- iespējamas divas valdības (reāli), tāpēc arī politiskie spēki nostājušies divās pretējās pusēs, kur ZZS ar savu mūžīgo piesliešanos būs centrs. Tāpēc vienalga, vai balso par Vienotibu vai TB/VL- tas ir kopējās interesēs, jo valdība būs viena. Tāpat proporcijas ir skaidras.
Pats balsošu par VL/TB tikai tāpēc, ka vēlos redzēt tādus cilvēkus kā Dzintaru Saeimā. Godīgus, godkārīgus, ar pašcieņu. Tādus, kas nelieksies.

+25
-4
Atbildēt

0

Māris Diņģelis 26.08.2010. 02.17

Daudz interesantu detaļu, bet mans mīļākais klipiņš ir pirmais par krievisko lamāšanos Kalvīša valdībā. Rīgas domes HVZ ļauj iztēloties tīri labi.

+18
0
Atbildēt

1

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu