Noslīcis jau otrais zemledus makšķernieks šosezon • IR.lv

Noslīcis jau otrais zemledus makšķernieks šosezon

33
www.meteo.lv

Nedēļas pirmajās dienās gaidāms atkusnis, bet nedēļas beigās būs mīnuss 15 grādi

Jēkabpils novadā sestdien noslīcis šoziem Latvijā jau otrais zemledus makšķernieks, aģentūru BNS informēja glābšanas dienesta pārstāve Inga Vetere. 1930.gadā dzimušais vīrietis noslīcis Vārzgūnes ezerā Kalna pagastā. To, ka vīrietis pazudis, pamanījuši citi makšķernieki, taču tad jau bijis par vēlu.

Pirmais noslīkušais zemledus makšķernieks tika atrasts Baltezerā 1.decembrī.

Šodien Rīgā glābēji saņēma izsaukumu par it kā ledū Daugavā ielūzušiem bērniem, taču, ierodoties notikuma vietā, šī informācija neapstiprinājās. Puikas staigājuši pa ledu, taču bija jau no ledus nokāpuši un par laimi nebija ielūzuši.

Pirmdien līdz plkst.12 Rīgas reģiona policija reģistrējusi 39 izsaukumus uz ceļu satiksmes negadījumu vietām. Agri no rīta Rīgā Augusta Deglava un Nīcgales ielas krustojumā automašīna notrieca gājēju, kurš gāja bojā notikuma vietā.

Sniega dēļ Rīgā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti, tādēļ policija aicina autovadītājus braukt īpaši uzmanīgi. Rīgā ielas tiek kaisītas ar samitrināto sāli, tādēļ brauktuves ir klātas ar kūstoša sniega kārtu, izveidojot melnu putru, un satiksmes plūsma daudzviet pilsētā ir lēna. Kopumā darbu veikšanā Rīgā bija iesaistītas 30 specializētās kaisīšanas mašīnas.

Policija aicina arī atsaukties aculieciniekus avārijai, kas notika vakar, 5.decembrī, ap plkst.16.45 Rīgā, Bauskas un Mazās Stērstu ielas krustojuma rajonā. Pie tramvaja pieturas "Mazā Stērstu iela" automašīna "Audi 100" notrieca divus deviņus gadus vecus bērnus, kuri pēc negadījuma tika nogādāti slimnīcā.

Nedēļas pirmajās dienās piekrastes rajonos gaidāms neliels atkusnis, bet, vējiem iegriežoties no ziemeļu puses, nedēļas nogalē Latvijā atkal sāks ieplūst aukstākas gaisa masas, un temperatūra būtiski pazemināsies. Svētdien nakts stundās tā gaidāma -13…-18 grādu robežās, bet dienas laikā nebūs siltāks par -10…-15 grādiem, liecina prognozes.

Komentāri (33)

Jānis Mednis 12.12.2014. 22.33

Šāds, vienkāršs scenārijs, diemžēl ir ļoti ticams. Faktiski tas nozīmē LPSR 2.0, kurā 1918.g. LR būs tikai vēsturiska nozīme. OKupācija bija, okupantu un kolonizatoru nav…

Lai vai kā negribētos “izbaudīt” šos priekus, bet jāatzīst, ka mūsu valdošie ir lieli eirokrāti, resp. “bodes zeļļi”, bez garīguma dimensijas, Latvijas patriotisma ar domu, ka homoseksuāļu problēmas tās galvenās. Pretinieki Krievijas tīkojumiem šie diez vai būs.

+5
0
Atbildēt

2

    Voldemārs Odišvili > Jānis Mednis 13.12.2014. 10.59

    Pretinieki Krievijas tīkojumiem šie diez vai būs ©

    …………………….

    Bet… vai pirmas brivvalsts lideri “spirinajas preti” Stalinam, vai tad viniem nebija galvenais pasiem “palikt savas vietas?!”

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Voldemārs Odišvili > Jānis Mednis 13.12.2014. 14.17

    homoseksuāļu problēmas tās galvenās ©

    ……………………….

    Ja, uz to pusi, diemzel, iet! Ta piem. pirms paris gadiem Kenterberijas arhibiskapam (Dr Rowan Williams) nacas atkapties no amata tikai tapec, ka vins “atlavas” izteikties pret viendzimuma laulibam. Iedomajieties: valsts augstakajam garidzniekam jaaiziet no darba tikai par to, ka vins geju jautajuma atsaucas uz… Bibeli!? Liekas, ka ar liberalajam tradicijam tik slavenaja ES to sauc par varda brivibu..

    +1
    0
    Atbildēt

    0

gustaps 14.12.2014. 21.28

“Nebaidies, dēls, neviens vēl gaisā nav palicis!” – izpletņlēkšanas instruktors kursantam.

0
0
Atbildēt

1

    Voldemārs Odišvili > gustaps 15.12.2014. 00.48

    nu, es jau ari saku, ka gan jau kaut ka bus, jo nevar but, ka nekadigi nebus…

    0
    0
    Atbildēt

    0

dace_ampermane 06.12.2010. 17.55

dzeris49

Sezona gan tikko sākusies…

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu