Krievu miljardieri Antonovu interesē ''airBaltic'' • IR.lv

Krievu miljardieri Antonovu interesē ''airBaltic''

33
Oļesja Sokolova-Godovaņuka/f64

Ekspolitiķim Jānim Jurkānam piedāvāts jauns darbs, nesaistīts ar ''Telegraf''

Latvijā aizvadītajā nedēļā ieradies krievu miljardieris Vladimirs Antonovs, kuru Latvijā līdz ar jau pastarpināti piederošo ''Krājbanku'' un, iespējams, pārņemto mediju ''Telegraf'', interesē investīcijas nacionālajā lidsabiedrībā ''ariBaltic'', vēsta raidījums ''Nekā personīga''.

Jau vēstīts, ka Antonovs Rīgā tikās ar abiem Lembergiem – Aivaru un Anriju. Kā novēroja „Nekā personīga”, sarunas „Snoras” bankas ofisā ilga vairāk nekā stundu. Šīs lietuviešu bankas akcijas pieder Antonovam, "Snoras" ir lielākais "Krājbankas" akcionārs un Lembergu darījumu partneris. „Mēs periodiski tiekamies kā labi draugi. Apspriežam situāciju valstī, neko vairāk,'' sacīja Aivars Lembergs.

Līdz šim Antonovs ir iegādājies „Latvijas Krājbankas” akcijas un caur to kreditējis „airBaltic'' un „Radio 101”. Interese krievu miljardierim ir par „airBaltic” un vēl citiem uzņēmumiem.

Antonovs izteicis darba piedāvājumu bijušajam politiķim Jānim Jurkānam, kurš ir ''Telegraf'' izdevēja „News Media Group” padomes vadītājs. „Manai sarunai ar Antonovu nav sakara ar „Telegraf”. Viņam ir lieli biznesa plāni Latvijā,” teicis Jurkāns.

Krievu valodā rakstošā „Telegraf” īpašnieku jautājums esot atrisinājies. Pieteicies kāds Krievijas uzņēmējs, kurš neesot saistīts ar Antonovu, paužot gatavību nopirkt akcijas no pašreizējā juridiskā īpašnieka „News Media Group”. Līdz ar to, pēc Jurkāna vārdiem, „Telegraf” ir jauns īpašnieks. Tomēr notikušais „Telegraf” redakcijā un pēc tam liek domāt, ka jaunais laikraksta investors atrasts ar Antonova ziņu, uzskata „Nekā personīga”. "Telegraf" īpašnieks ir ārzonas kompānija.

Zināms, ka „Latvija Krājbankas” izsniegtais kredīts „airBaltic” ir 20 milijoni eiro.

„Nekā personīga” vēstīja, ka starptautiskajā presē atrodamie stāsti nav uzņēmējam glaimojoši. Vairākās valstīs viņa vārds saistīts ar naudas atmazgāšanu un pat ar organizēto noziedzību. Antonovs vēlas iegūt Lielbritānijas pilsonību un Krieviju pēc pagājušā gada pavasarī notikušā uzbrukuma tēvam uzskata par bīstamu valsti.

Komentāri (33)

J.Biotops 03.02.2015. 12.07

Viss jau labi, tika derēja atcerēties, kā Mincenbergs beidza. Kad šis, varoņgaru saņēmies, iedomājās palaist muti, viņu Francijā nožmiedza viens vēlākais DDR komunistu dižvīrs, tā izpelnīdamies pamatīgu impulsu turpmākai slepkavas karjerai. Par Mincenberga likteni ne vienam vien Latvijā vērts padomāt.

+5
0
Atbildēt

3

    edge_indran > J.Biotops 04.02.2015. 21.18

    ——-J.Biotops:”(..)Par Mincenberga likteni ne vienam vien Latvijā vērts padomāt.”

    ==============================================================================

    Neķer muļķus – un lieki nebaidi! Viss notiek un notiks, jo Latvijā jau trešo gadu desmitu savi mikimausi strādā:

    Zīle: pēdējais laiks doties Rietumu virzienā

    http://www.robertszile.lv/2010/09/zile-pedejais-laiks-doties-rietumu-virziena/

    https://www.youtube.com/watch?v=oj4Pu4fDC_A

    Dažs krīt kā briedis Kurzemē / Cits saļimst Sibīrijā,

    Bet mums kaut kā ir laimējies – / Mēs varam zeltu sijāt.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    ierados > J.Biotops 03.02.2015. 20.11

    Tieši tā! Visus poģeļņikus kremļa netīrajās lietās neatkarīgi no debespusēm sagaida polonija tējiņa, lapsenes kodiens, pašnāvība u.tml.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    ierados > J.Biotops 05.02.2015. 07.58

    ” Neķer muļķus – un lieki nebaidi”
    Neizskatās, ka lieki. Pats jau esi nobijies, pridurok, ja šeit ielīdi.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

Krotow 05.02.2015. 16.32

Mincenbergam izdevās radīt komunisma memus, jo viņam paveicās izmukt no aresta un likvidēšanas šveiciešu humānisma dēļ. Ja padomā, cik daudz humānās katastrofas un slepkavības notikušas tādēļ, ka tām par iemeslu bijušie ļaundari kādā brīdī nepelnīti palaisti vaļā, pavisam loģiski uzprasās ļoti nehumāni secinājumi.

+1
0
Atbildēt

0

Pelēkais Vilks 09.02.2015. 12.57

Antifašistu un miera cīnītāju diskursa avoti, autori un sastāvdaļas

=============

Pavērosim “9.maija naciķu svinības” išakova-jerbanoviča rīgā.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu