"Delna": Bendrātei jānoliek 9. un 10.Saeimas deputāta mandāts • IR.lv

"Delna": Bendrātei jānoliek 9. un 10.Saeimas deputāta mandāts

178
Edijs Pālens, LETA

Dombrovskis: Bendrāte bauda "pilnu kolēģu uzticību"

10.Saeimā ievēlētā deputāte Silva Bendrāte no “Vienotības” baudot pilnu kolēģu uzticību, otrdienas rītā Latvijas Televīzijā apliecināja premjers Valdis Dombrovskis (“Vienotība”). Kā ziņo BNS, atsaucoties uz interviju ar premjeru raidījumā "Labrīt, Latvija", Dombrovska izteikumi liecinājuši, ka partija neplāno prasīt viņai nolikt deputāta mandātu. Savukārt "Sabiedrība par atklātību "Delna"" uzskata, ka Bendrātei ir jānoliek gan 9., gan 10.Saeimas deputātes mandāts.

"Redziet, te situācija ir sekojoša, te runa ir par '90.gadu vidū notikušu komercdarbību. Un atbilstoši pašas Bendrātes kundzes sniegtajai informācijai, šis trasta līgums, vai kas tur tas ir bijis, sen ir lauzts. Un "Vienotības" kolēģi, kas ar Silvu Bendrāti strādājuši, tai skaitā arī es, varu pateikt, ka viņa bauda pilnu kolēģu uzticību. Un nekādu pazīmju, ka viņa varētu mēģināt virzīt kaut kādas intereses astoņu gadu darbā nav bijis," teica Dombrovskis.

Viņa vērtējumā ”ironiski varētu teikt, ka ir sācies kaut kāds kompromatu pat ne karš, bet tāds kariņš”.  Dombrovskis intervijā paudis neizpratni, ka par šīs informācijas publiskošanas mērķi, jo parasti šāda veida aktivitātes notiekot pirms vēlēšanām, nevis divas nedēļas pēc, kā tas bijis šoreiz.

Sabiedrība par atklātību “Delna” uzskata, ka Bendrāte “ir smagi pievīlusi savu velētāju uzticību” un atklātībā nākusī informācija ir pamats gan 9., gan arī 10.Saeimas deputāta mandāta nolikšanai. “Ir jāsaprot, ka Jūsu slepenā saistība ar Lembergu faktiski liek apšaubīt Jūsu parlamentārās darbības godprātību astoņu gadu garumā,” teikts vēstulē deputātei.“Delna” aicina Bendrāti doties pie saviem vēlētājiem un uzklausīt viņu domas par notikušo un savu turpmāko vietu politikā.

“Delna” arī norāda, ka atklātībā nākušais līgums rada jautājumus par  vairākiem aizklātiem balsojumiem Saeimā, kuros pretēji solītajam netika apstiprinātas amatpersonas, kuras strādājušas korupcijas apkarošanā, piemēram, balsojums par Jutu Strīķi 2003.gadā KNAB vadītāja amatam, vai balsojums par ģenerālprokuroru Jāni Maizīti 2010.gada maijā.

“Vienotības” Ētikas komisijas vadītājs Ina Druviete Ir.lv sacīja, ka tā ir “Jaunā laika” Ētikas komisijas lieta, “pagaidām tā ir zemāka līmeņa komisijas lieta”. Taču, “izvērtējot tīri cilvēciski” Druviete noraidīja iespēju, ka Bendrāte varētu pildīt pasūtījumu, par viņas godaprātu viņai šaubu neesot. Savukārt “Jaunā laika” Ētikas komisijas vadītājs Guntis Bērziņš teica, ka pagaidām nav plānots šo situāciju vērtēt, jo “to nav prasījusi valde”. Viņam tā nešķietot akūta lieta. “Vispirms Ētikas komisijai būtu jāvienojas, vai tas būtu jautājums, ko mums vajadzētu skatīt.”

Jau ziņots, ka portāls “Pietiek.com” publicējis trasta līgumu starp Ventspils mēru Aivaru Lembergu un tolaik Silvu Ērmani. Lembergs viņai piešķīris tiesības par viņa naudu iegādāties kapitāldaļas SIA "Kurzemes radio". Šis fakts nav parādījies Bendrātes ikgadējā deklarācijā. Portāls ir vērsies tiesībsargājošajās iestādēs.

TV3 raidījums “Nekā personīga” svētdien ziņoja, ka “Vienotībā” tomēr ir biedri, kas uzskata, ka Bendrāte nedrīkst vairs palikt partijā. Jaunievēlētā deputāte Lolita Čigāne (PS) teica, ka viņa šādā situācijā mandātu noliktu.

“Es noteikti noliktu mandātu, ja es būtu nonākusi tādā situācijā, kad es vai nu nejauši vai būtu aizmirsusi par to, ka man ir bijušas šādas parādsaistības un turklāt vēl nesaprastu, kā šīs parādsaistības attiecas uz manu uzticamību un arī uz partijas uzticamību kopumā. Nu, šī diemžēl būs prizma, kā uz viņas balsojumiem un arī kopumā uz "Vienotības" balsojumiem skatīsies cilvēki. Tas vienkārši neaizmirsīsies,” sacīja Čigāne, kura iepriekš bijusi arī "Sabiedrības par atklātību – “Delna"” padomes priekšsēdētāja.

Tomēr Čigāne “Nekā personīga” neko nesacīja, ka varētu iniciēt šo jautājumu apvienībā izskatīt. 

Komentāri (178)

Igors Daņiļēvičs 26.10.2010. 09.20

Te nav runa par kolēģu uzticību, te ir runa par vēlētāju uzticību. Pietiekami nozīmīgs, būtisks fakts bijis noklusēts. Man ļoti žēl, ka Dombrovskis nav sapratis šo principiālo lietu. Te nav runa par “karu vai kariņiem”, te ir runa par atklātību un godīgumiem pret cilvēkiem, kas paļāvās uz Jūsu godīgumu.

+34
-7
Atbildēt

10

    Es nesaku, ka visiem ir jābūt politikas ekspertiem, taču pārdomāts ieskats, skolēnu pašpārvalžu dibināšanas u.c. “fīčas”, varētu ļoti labi parādīt topošajiem vēlētājiem, kas ir politika. :) Bet nu mums līdz tādām lietām, kā ar ziemeļbriedi līdz Marsam. :) Daļēji pat priecājos, ka VL palika “aiz borta”, cilvēkiem būs iespēja izvēlēties. :) Domāju, ka veicot sabiedrisko aptauju, daudzi teiktu, ka ir vīlušies savā izvēlē. :)

    P.S.: Vellss arr ārrrā, kāds es pozitīvs saskaitīju 4 smaidiņus .. :) ( +1 )

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Kuru interesē vēlētāju uzticība, mūsu vēlētājiem viens pienākums, iebalsot tautas “pārstāvjus”, lai tie var turpināt bīdīt “rebes”. :)

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    austrisv > Igors Daņiļēvičs 26.10.2010. 12.39

    Nasing Spešal!
    Tieši tā! kas cits tā Bendrāte ir, ja ne drupaču uzlasītāja!
    Piekrītu, ka tā ir matu skaldīšana, kamēr lielās zivis noēd sīkzivis!
    Ir taču milzīgas problēmas gan pie tās starpnieku lietas gan Centrāltirgū, gan pie Latvenergo siles. Lūk , tās ir problēmas, kuru rezultātā cieš tauta!
    Kāds tad faktiski ir sausais atlikums vai kaitējums no Bendrātes “noziedzīgā nodarījuma”Morāle? bet tā jau sen lielai daļai ir daudz bēdīgākā stāvoklī nekā viņai!
    Atklāti sakot, man šodien neliekas, ka Bendrāte jau nu ir tā vērta, lai viņu zelētu te veselu nedēļu!
    Laikam laukā ir skaists laiks par spīti visam, jo viss kas notiek, notiek uz labu!
    Nost ar valsts mantas izzadzējiem! lūk, kas ir svarīgāk!

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Janka, Janic > Igors Daņiļēvičs 26.10.2010. 18.40

    es jau no pirmaas dienas , kad naaca gaismaa šis fakts par stipendiaati, kaa veeleetaajs izteicu savu neuzticiibu, uzskatu , ka viņa ar savu neveeleešanos pamest tik ienesiigu vietu , diskreditee visu partiju … man zinaami arii citi kadri kas ieliiduši Jaunajaa laikaa no teepistu bastiona, Štokenberga atdaliišanaas no sarainaa mani toreiz jau dariija aizdomiigu , tagad šajaa apvieniibaa sanaaca ķiiselis…

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Igors Daņiļēvičs 26.10.2010. 09.35

    Un vai vēlētāju uzticība nav tas, ka viņa ir ievēlēta? Ja es būtu tajā reģionā – es viņu būtu svītrojis ārā, bet daudzi tā nedarīja. Vai Kurzemē cilvēki neklausās Kurzemes radio? Vai cilvēki nesaprot, vai radio lobē vai nelobē kāda intereses? Tur jau tā lieta, ka tie “+” un “-” ietekmē daudz.

    +6
    -3
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Igors Daņiļēvičs 26.10.2010. 12.30

    @Bet

    Paldies par pareizu definīciju “drusku uzlasītāji”! Ja to izvērš nedaudz tālāk, tad tā lielākā problēma ir tā, ka sabiedrība nespēj atšķirt tos ‘drupinātājus’ no ‘drusku uzlasītājiem’. Var apelēt pie standartiem vai morāles, bet pašlaik svarīgākais ir iznīdēt ‘drupinātājus’! Kad nebūs lielo krāpnieku un korumpantu, tad mēs varam ķerties pie ētikas un morāles. Pašlaik neredzu iemeslu, kādēļ būtu jātērē resursi mazajiem korumpantiem ar dažu simtu ieguvumu, kamēr pa valsti rosās zagļu grupas, kas zog miljoniem. Un mēs te vārāmies par Bendrāti, kas ir dabūjusi 2000Ls no Lemberga, kamēr Lembergs ir nopelnījis ofšorā kārtējo 1 milj. Ls.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Igors Daņiļēvičs 26.10.2010. 10.50

    @Ak Dievs

    Ja jau vēlētājs ir maz izglītots par politiskajiem procesiem, tad ir runa par naivismu nevis uzticību.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    austrisv > Igors Daņiļēvičs 26.10.2010. 12.08

    Nav gan dzirdēts, ka Lembergam ir laba reputācija, bet Kurzemē viņš bija un ir “pervij pareņ po ģerevņi”!
    Tautas lielai daļai nebūt nav svarīgs godīgums,(kā vēlēšanas parādīja) ja arī viņiem atmet pa druskai no biezo galda, bet te noknābā drusku uzlasītāju! Es jau Bendrāti neaizstāvu, bet kaut kādi dubultie standarti gan Latvijā ir!

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    solvita_d > Igors Daņiļēvičs 26.10.2010. 09.52

    Runa nav par uzticību. Nav ievērots likums. Punkts.

    +8
    -3
    Atbildēt

    0

    Nosign, vēlētāji, Latvijā, ir kūtri uz politisko izglītošanos, daudzi balso par to, kas smukāk iesaiņots, vai svītro arā tos, par kuriem ir dzirdējuši, ka tiem slikta reputācija. :)

    +5
    0
    Atbildēt

    0

Una Grinberga 26.10.2010. 09.30

Valdis pareizi pateica: Bendrātes darbība Saeimā neliecina par Lemberga interešu lobēšanu! Viss. Valdim nav argumentu, lai lūgtu nolikt mandātu. Bendrātei savukārt ir tiesības izvērtēt ētisko pusi un pašai nolikt mandātu. Ja viņa uzskata, ka ir pārkāpusi morāles normas, tad jāatkāpjas.

+24
-6
Atbildēt

24

    Valdemārs Valdemārs > Una Grinberga 26.10.2010. 13.46

    Nejauši sanāca, ka nokomentēju kā atbildi Speciālajam, neredzot tavu jautājumu:)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Valdemārs Valdemārs > Una Grinberga 26.10.2010. 17.33

    Naudas apjoms apgrozībā pieaugs, ja valdība būs spiesta palielināt izdevumus uz deficīta rēķina. Ja nē, būs tikai pabojāta infrastruktūra:)

    Liela mēroga sociālās kataklizmas kā kari utt. reizēm rada ground zero efektu, kad vecās neefektīvās struktūras pēc, khm zināmām turbulencēm:) nomainās ar jaunām. Vienīgi tad, iepējams, nebūs tādas lietas kā sociālais budžets:)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Valdemārs Valdemārs > Una Grinberga 26.10.2010. 16.12

    Spontāna pašorganizēšanās ir tikai un vienīgi fizikāla parādība?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    austrisv > Una Grinberga 26.10.2010. 15.17

    Nasing spešal!
    Super labs komentārs!

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    garausiitis > Una Grinberga 26.10.2010. 13.43

    Ivars – man tāds jautājums – kā komentētu šīrīta LTV1 publiskoto Dombrovska viedokli, ka principā ar Bendrāti viss pa lielam ir Ok, tik tāds komercdarījums…

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Valdemārs Valdemārs > Una Grinberga 26.10.2010. 14.50

    Pozīcijā “pie mums nav Zviedrija, tādēļ…”, ir argumentācijas kļūda, bet lai nu paliek. Par korupcijas faktu: iespējams, ka nav. Neemu speciālists jurisprudences niansēs, bet intuitīvi ir skaidrs, ka JL zīmolam ir nodarīts būtisks kaitējums. Pirmkārt, var pamatoti izvirzīt aizdomas, ka šis iepriekš nezināmais fakts varētu būt izmantots, ietekmējot balsojumus. Palaida taču baumas, ka pret Maizīti balsoja arī daži no JL. Otrkārt, tā retorika taisnojoties. Ja atbilde būtu bijusi citādāka, varbūt ticamības moments netiktu nozagts…

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Una Grinberga 26.10.2010. 14.36

    @Ivars

    Paskaties, kur Zviedrija atrodas korupcijas indeksā! Tas ir nākamais līmenis – matus var skaldīt, kad pa Rīgas ielām vairs nenēsā naudas maisus vai kurpju kārbas ar otkatiem. Un vispār JL “jājamzirdziņš” ir vēršanās pret korupciju. Šis nav korpucijas gadījums.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Valdemārs Valdemārs > Una Grinberga 26.10.2010. 14.35

    Njā, ja nespēj upurēt pešku, tad dāmu u.c. figūras – ne tik.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Una Grinberga 26.10.2010. 10.18

    Bet kāds tam sakars ar lēmumiem Saeimā? Ja ir pārkāpts likums, tad likuma ietvaros arī tiesa soda.

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    garausiitis > Una Grinberga 26.10.2010. 17.04

    Par Grieķijas u.t.t. pieredzi – interesanti vai no tā ,ka kaut ko izdemolē un sadedzina pieaug naudas apjoms makā? No tā ,ka noprotestē piemēram Francijā par pensionēšanās vecuma nepaaugstināšanu pēkšņi sāk pildīties sociālais budžets?

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Una Grinberga 26.10.2010. 16.28

    @Ivars
    Spontāna pašorganizēšanās Latvijā nav iespējama:
    1) Latvietis pēc sava sociālā tipa ir vienpatis, introverts un pasīvais vērotājs. Ir jābūt ļoti spēcīgam impulsam, lai sarosītos aktīvākie, kas ap sevi pulcē pārējos, un tas visbiežāk notiek, ja ir skaidri nosakāms ārējais ienaidnieks. Tas nav mans izdomājums – to apliecina visi socioantropologi.
    2) Kāpēc Latvijā nav Grieķijas, Spānijas, Francijas pieredzes? Jau kopš padomju laikiem sabiedrībā ir radies riebums pret arodbiedrībā, biedrībām un tamlīdzīgām organizācijām, jo tās ir darbojušās tikai formāli. Rietumeiropā biedrības ir ļoti spēcīgi organizētas, sabiedrība tām uzticas un tādēļ katrs mazākais aicinājums no biedrības spēj ļoti efektīvi mobilizēt lielāko daļu sabiedrības.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Una Grinberga 26.10.2010. 15.52

    @Ivars
    1)konsolidācija būs mazāk sāpīga, jo nebūs TP un SC sprunguļi; ja labākie ministri paliek – tad lēmumi būs loģiskāki un mazāk līdzināsies grāmatvedības pulciņa meistarstiķim;
    2)VL ir paziņojusi, ka atbalstīs Dombrovski tāpat (ja lēmumi būs loģiski!); savukārt SC publiski ir paziņojusi, ka nevēlas strādāt valdībā (okupācijas neatzīšana ir pret Satversmi un starptautiskajiem līgumiem) un līdz ar to nav ne mazākās tiesības gāzt valdību; par PLL nerunāsim – tie 8% vēlētāji ir vīlušies, ka bija tik stulbi savā izvēlē! Principā “Biškeku” nav kas organizē, kas arī ir labi!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Valdemārs Valdemārs > Una Grinberga 26.10.2010. 15.36

    Latvijas fenomens, kur nenotiek tas, kas Grieķijā, Spānijā un tagad pat Francijā, daļēji ir vēlētāju ticība citādai politikai un politiķiem. Zīmola jeb ilūziju zaudējums var šķist nebūtisks, bet tikai līdz brīdim, kad būs jāveic izdaudzinātā budžeta konsolidācija. Es ļoti ceru, ka maldos, bet tieši uz to arī opozīcija spēlēs.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Valdemārs Valdemārs > Una Grinberga 26.10.2010. 13.37

    Politiskā, morālā… dēvē to kā vēlies, lietas būtību tas nemaina. Tieslietu ministre Laila Freivalde atkāpās tādēļ, ka, pretēji partijas sludinātajai politikai, par tirgus vērtību no pašvaldības izpirka savu dzīvokli. Tiesa, tas notika Zviedrijā:)

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Una Grinberga 26.10.2010. 12.54

    Politiskā atbildība ir par to, kādus lēmumus viņa atbalsta vai virza Saeimā. Ja būtu tā, ka viņa tos 2000Ls iegūtu pastarpināti no valsts budžeta, tad tā būtu korupcija/politiskā atbildība. Pašlaik tā ir tikai morālā atbildība, ka viņa ir pieslējusies partijas programmai, kurai tā īsti nekvalificējās. Vēl ir arī tāds fakts, ka darījums ir noticis pirms pievienošanās JL, t.i., cilvēks tiek nepamatoti sodīts par pagātnes ‘grēkiem’, pieņemot, ka Bendrāte vairs NEKAD nevar laboties. Šādā veidā mēs varētu norakstīt jo ļoti daudz cilvēku!

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    garausiitis > Una Grinberga 26.10.2010. 15.31

    Bet – Tu skolā nebiji karsējmeitene?

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Valdemārs Valdemārs > Una Grinberga 26.10.2010. 14.18

    Kad priekšā četri trekni gadi, tad ir pilnīgi vienalga, kurš tos ir sagādājis:) Iespējams, Valdim trūkst labas komandas, uzticamu padomnieku un menedžeru, kuri var paši uzņemties reaģēšanu. Grūti spriest no malas raugoties, bet, ja notikumu un ziņu plūsma ir ļoti blīva, daudz kas var sākt šķist nesvarīgs.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    Valdemārs Valdemārs > Una Grinberga 26.10.2010. 13.44

    Šādi “skeleti skapī”, ja tos nevar atklāti deklarēt, nākot politikā, padara cilvēku manipulējamu. To, kādus lēmumus viņa ir atbalstījusi, aizklāti balsojot, pateikt nevar neviens. Tas arī rada aizdomu ēnu uz visiem, kuri tagad iestājas par vienu no “savējiem”: “A kas viņiem tur skapī paslēpts?

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    Valdemārs Valdemārs > Una Grinberga 26.10.2010. 13.58

    Vispār neapskaužu Valdi. Apvienības nosaukums sāka atspēlēties jau pirmajā darba dienā pēc vēlēšanām, un, lai kaut kā saturētu kopā to veidojumu, reālpolitika diemžēl ņem virsroku. Un partiju arī veido tikai reāli cilvēki. Ja vēl jākaro arī šajā frontē, nekas labs nav gaidāms.

    +5
    0
    Atbildēt

    0

    garausiitis > Una Grinberga 26.10.2010. 14.27

    Tulīt dažam treknie gadi var pārvērsties liesajos gados.
    Par komandu – Tu domā ,ka viņš nezin , kuri viņu met?
    Ko ta viņš nezin neko par Jaunupu? Nevar aiziet pie Rudās un pateikt , ka pietiek vienreiz šie jociņi un skaties FM sakārtosies, EM sakārtosies. Nevar pateikt Lindai ,ka struktūras nevajag būvēt uz ģimenes draugiem? Vienkārši aiziet un izrunāties – domā viņas tik tupas un nesaprastu ? Saprotu Kristovskim varētu nepielekt , bet tām dāmītēm tā ,ka vajadzētu. Varbūt kļūdos. Bendrāte bija laba iespēja – peška protams, bet signāls…

    +5
    0
    Atbildēt

    0

    Valdemārs Valdemārs > Una Grinberga 26.10.2010. 12.04

    Un kā tad politiskā atbildība, ja ne pret vēlētājiem, tad vismaz partiju? Pat ja likumīgs, apšaubāms darījums grauj reputāciju. Savulaik, kad bija ierosināts kriminālprocess darījumu pārbaudei ārvalstu tirgos, kaut likums to neprasīja, Einārs atkāpās no aizsardzības ministra amata. Atkāpās tādēļ, lai, kā vēlāk izrādījās, nepamatotas aizdomas netraucētu darbam valdībā.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Una Grinberga 26.10.2010. 15.07

    @Ivars

    Ja godīgi, tad mani JL zīmols un reputācijas reitings maz interesē. Latvijā NAV nevienas partijas bez mazāka vai lielāka sašmucējuša biedra! Var runāt arī par dubulmorālēm vai dubultstandartiem – arī tas ir lieki. 31% vēlētāju balsu jau nesavāca Bendrāte, Štokijs vai Pabriks, tos savāca Dombrovskis. Un Dombrovskis tos savāca tādēļ, ka neiesaistās sīkās intrigās un dzeltenās preses “atklājumos”, bet domā, ko darīt valsts labā!

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    garausiitis > Una Grinberga 26.10.2010. 14.08

    Ivars – kurš tad viņu apskauž, bet —- Katrā gadījumā es domāju,ka ir tomēr iespējas paņemt to lietu stingrāk un pirmkārt tāpēc vien,ka Vienotība pati labi saprot,ka 33 vietas Saeimā lielā mērā ir Valda nopelns un ne mazākā mērā ne Siāmas dvīņu – Pabrika/Štokija, vai kafejnīcu politiķes Āboltiņas ar savu mačo Jaunupu , vai arī a la Šlesers2 – universālministrs Kristovskis.
    Šitais Bendrātes pasākums bija vismazāk sāpīgais , lai reāli pateiktu ,ka kundzīt nav labi tā , varbūt vajadzētu nolikt mandātu. Tāpat es domāju , ka mierīgi varēja pateikt Mūrniecei – Lindiņ Tu esi forša dāma, bet piedod – nemīl tevi vēlētājs un policisti ar. Manuprāt Levels Valdim tagad ir sasniegts tāds, lai arī pierādītu to ko Veismane rakstīja par mugurkaulu.
    Ah nu jā un šitais Jaunupa vecās brūtes gājiens ar VID jauno ēku , bļin nu kā to var neredzēt un nereaģēt!

    +8
    0
    Atbildēt

    0

    garausiitis > Una Grinberga 26.10.2010. 09.34

    Nasing – pieliec klāt vēl Bendrātes haotisko taisnošanos un pieaugušam cilvēkam grūti saprotamo stāstu par līgumu vienā eksemplārā… Nerodas nekādi jautājumi?

    +18
    -2
    Atbildēt

    0

ltvpanorama 26.10.2010. 09.17

bet līgums bija..ja neievēroja šo, nebūs ilgi jāgaida nākamie grābekļi..godīgi sakot es kā šīs apvienības vēlētājs par šo gadījumu jūtos piečakarēts…

+21
-5
Atbildēt

3

    austrisv > ltvpanorama 26.10.2010. 12.03

    Manuprāt, tiešām vispirms jānoskaidro vai tas trasta līgums ir lauzts vai nav! It kā jau summa nav liela 2 tūkstoši, bet nesmukums iztaisīts ne pa jokam. It kā jau valstij nekādi zaudējumi nodarīti nav, tikai nesmukums par deputātes ģīmi! Vienkārši nesmuki!

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    andrisskrastins > ltvpanorama 26.10.2010. 11.38

    Kopš pietiek.com pievienojās Lapsa, tas (pārsteigums!) kļūst atkal ļoti dzeltens un hiperbolizēts.

    +7
    -3
    Atbildēt

    0

    buchamona > ltvpanorama 26.10.2010. 10.35

    Pasaki paldies pietiek.com:) Bez Bendraates, vinji vieniigie zinaaja sho faktu un ~ notureeja~ liidz veeleeshanaam, lai izspeeleetu tagad

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu